Sircle Collection opent private membersclub The Cover aan Spuistraat in Amsterdam

Private membersclub The Cover - Interieur

Sircle Collection opent private membersclub The Cover aan Spuistraat in Amsterdam

The Cover verwelkomt ondernemers, innovators en creatievelingen deze winter in het historische Rijkskantoorgebrouw voor Geld- en Telefoonbedrijf aan de Spuistraat in Amsterdam.  Ondernemen, innoveren, inspireren en het persoonlijk welzijn staan centraal in de nieuwe membersclub voor 'curated and curious members' van Sircle Collection, een van oorsprong Nederlandse hospitalitygroep opgericht door Liran Wizman.

 

In het voormalige Kas Bank-gebouw huisvesten al meerdere bekende ondernemingen, zoals restaurant The Duchess*, W Amsterdam en Dutch designwinkel X BANK. Hier zal binnenkort The Cover aan worden toegevoegd.

Community, well-being en business

De nieuwe membersclub zet in op drie pijlers: community, well-being en business. Members krijgen exclusief toegang tot werkruimtes, een private dining area, een gezellige huiskamer en een speciaal door de chef van The Duchess opgezet clubmenu. Verder kunnen zij gratis terecht in de AWAY Spa en gym van W Amsterdam en krijgen ze speciale tarieven bij alle hotels van Sircle Collection.

Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Sircle Collection: “Een van de belangrijkste eigenschappen van Sircle Collection is het opbouwen en koesteren van de lokale gemeenschap. De ziel van Amsterdam, de stad die ik thuis noem, is de basis van The Cover: een plek voor creatieve talenten en waar iedereen welkom is die ideeën, inspiratie en projecten wil uitwisselen en delen.”

Private membersclub The Cover - Zwembad

In The Cover worden verschillende evenementen georganiseerd op gebied van body & mind, cultuur en ondernemerschap. Zo kunnen members niet alleen meer kennis opdoen over interessante en actuele onderwerpen, maar ook netwerken met ondernemers uit andere branches.

Barcelona, Amsterdam en Wenen

The Cover is een thuishaven voor ondernemers en gepassioneerde mensen uit verschillende vakgebieden. De aanvraagprocedure is nu geopend om een van de founding members te worden. Amsterdam heeft na Barcelona de tweede private membersclub van Sircle Collection en binnenkort zullen er clubs worden geopend in Wenen en andere Europese steden. Omdat The Cover is toegevoegd aan het netwerk van Sonato Alliance (een invitation-only netwerk van ’s werelds beste en onafhankelijke private memberclubs), hebben members toegang tot privéruimtes in steden als Los Angeles, Singapore en Toronto.

Private membersclub The Cover - Interieur 1 Private membersclub The Cover - cocktail

Het ontwerp 

The Cover Amsterdam is ontworpen door Baranowitz + Kronenberg Architecture, de interieur- en architectuurstudio van Irene Kronenberg en Alon Baranowitz. De studio is de afgelopen twintig jaar bekend geworden om hun designs voor hotels, restaurants en commerciële ruimtes. Projecten zijn onder andere hotels Sir Joan en W op Ibiza, Sir Albert, W Amsterdam en The Duchess in Amsterdam en restaurants Topolopompo, Jaffa-Tel Aviv en Pastel Brasserie in Tel Aviv.

Artikel delen