Restaurantketen De Beren opent nieuwe vestiging in Ypenburg, Den Haag

De Beren Ypenburg

Restaurantketen De Beren opent nieuwe vestiging in Ypenburg, Den Haag

Na een aantal maanden verbouwen opende De Beren Den Haag – Ypenburg op dinsdag 11 juni. Het nieuwe restaurant, gelegen in het gebouw van Pathé Ypenburg, wordt gerund door ondernemersstel Dobias en Mariëlle Hoogervorst. Het ondernemersstel woont al twintig jaar in Ypenburg. Ze hebben een sterke binding met de buurt.

Eigenaresse Mariëlle Hoogervorst: “Of het nu gaat om uitgebreid tafelen, een kopje koffie met gebak óf een drankje aan de bar. Voor echt elk moment van de dag kan je bij ons terecht. We zijn dan ook ontzettend trots op de opening van De Beren Den Haag - Ypenburg. Ons doel? Gasten in de watten leggen en een leuke en fijne ambiance te creëren, zeker omdat er in de buurt nog geen andere horeca is."

Ondernemers in hart en nieren

Het duo heeft altijd al eigen ondernemingen gehad. Maar ondanks hun achtergrond in totaal verschillende branches, vonden ze elkaar in hun liefde om echte connecties te maken met mensen. Deze gedeelde passie leidde tot de beslissing om de sprong te wagen in de horeca. Dat de locatie van de nieuwe onderneming hun geliefde Ypenburg moest zijn, was dan ook vanzelfsprekend. "Voor ons is ondernemen meer dan alleen het runnen van een bedrijf; het is onze manier om met mensen bezig te zijn, en dat vinden we het allerleukste", aldus Dobias Hoogervorst.

*De tekst gaat verder onder de foto.

Dobias-Marielle-Hoogervprst-De-Beren
Mariëlle en Dobias Hoogervorst Restaurant de Beren Ypenburg

Inirchting en design

Het restaurant heeft een eigentijdse, moderne inrichting met luxe zitjes en een grote centrale bar. “De bar moest een prominente plek krijgen in de zaak, omdat we mensen willen verwelkomen om samen een lekkere borrel te drinken na een lange dag", vertelt Mariëlle. Daarnaast kunnen gasten aan de bar een drankje doen voor of na afloop van een film bij de naastgelegen Pathé-bioscoop.

Het restaurant heeft verder een warme uitstraling en is gedecoreerd met hout, prints en veel planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten. Ook is het restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Interieur-De-Beren-Ypenburg
Interieur De Beren Den Haag Ypenburg
Artikel delen