Restaurant Fred** van Fred Mustert open op nieuwe locatie in Rotterdam

Restaurant Fred**

Restaurant Fred** van Fred Mustert open op nieuwe locatie in Rotterdam

Restaurant Fred** is geopend op een nieuwe locatie in Rotterdam. In december verlieten Fred Mustert en zijn team het restaurant aan de Honingerdijk om per 5 januari 2023 te openen in een nieuw, stijlvol restaurant aan de Boompjes. Het interieur is gedaan door Jeroen Smeele. Bekijk foto's onderaan dit bericht.

 

Foto’s: Tony Perez

Het interieur

Het interieur is tot stand gekomen in samenwerking met Jeroen Smeele van SMEELE Design. Dankzij de doordachte materialen van notenhout, leer en stoffen in natuurlijke tinten en een hint of blue krijgt het restaurant een intieme sfeer met internationale allure. Het restaurant telt vijftig couverts naast een ‘semi’ private dining gedeelte voor twaalf gasten en heeft een grote open keuken. De echte eyecatchers zijn de geklimatiseerde winedome en de kaasboutique waar gasten de uitgebreide kaascollectie geëtaleerd kunnen bewonderen.

Het restaurant

De kookstijl van Fred Mustert is klassiek Frans met een eigentijdse invulling.  Van kingcrab met kaviaar tot tarbot met ossenworst en een bereiding van A4 wagyu beef met een dashi bouillon. 

Fred Mustert

Fred Mustert

Fred Mustert’ zijn filosofie draait om continuïteit en kwaliteit, niet te veel poespas, bij jezelf en de producten blijven en less is more. Met zijn jarenlange ervaring bij de Zwethheul en La Vilette bezorgde hij beide restaurants (opnieuw) een Michelin ster. In 2008 opent Fred op de Honingerdijk Restaurant Fred. Daar kookt hij in 2010 de eerste Michelinster, twee jaar later volgt de tweede ster. 

 

Kaastafel Fred Inrichting Fred
Fred keuken
Fred eten 2 Fred eten 3
Fred eten 5
Fred eten 4 Fred eten 6
Fred hoekje
Fred eten Fred lange tafel
Team van Fred
Fred uitnodiging Fred tafel
Artikel delen