Restaurant Triptyque opent 2 juni eenmalige pop-up in Amsterdam

Restaurant Triptyque

Restaurant Triptyque opent 2 juni eenmalige pop-up in Amsterdam

Restaurant Triptyque strijkt op 2 juni 2024 neer op het Frederiksplein in Amsterdam als pop-up restaurant. Op deze dag zal het team het 9-gangen Triptyque signatuurmenu serveren tijdens zowel de lunch als diner. De eigenaren zijn Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz en zij runnen samen met hun team Restaurant Triptyque in Wateringen. 

Hoofdfoto: de locatie van het pop-up restaurant

Pop-up locatie Amsterdam

De pop-up locatie zal verschijnen op het Frederiksplein in de hoofdstad. Tijdens deze dag kunnen gasten die de pop-up locatie van Triptyque bezoeken het 9-gangen menu bestellen. Dit menu bestaat uit gerechten, zoals steak tartaar met wortel en augurk en parelgort “risotto” met geit en maggiplant. Het 9-gangendiner zal zowel 's middags als 's avonds worden geserveerd door het team. 

Duurzame gastronomie

Triptyque staat bekend om hun 80/20 filosofie en visie op duurzame gastronomie. Op de menukaart van het restaurant staan groentes in de hoofdrol met duurzame vis of vlees. De menukaarten zijn gedrukt op papier van tomaten en er staan droogbloemen in plaats van verse bloemen.

*Tekst gaat verder onder foto's.

Restaurant-Triptyque-2
Restaurant Triptyque

Eigenaren

De eigenaren van Triptyque is het ondernemerspaar Niven en Viriginie van Bronckhorst-Kunz. Niven is chef-kok en kreeg als jongste chef op zijn 24e een Michelinster. Daarnaast is hij de grondlegger van de 80/20 filosofie en een van de founders van Dutch Cuisine. Zijn vrouw, Virginie, is meer bezig op de achtergrond en richt zich op de marketing, management en de social media van het restaurant. Naast onderneemster is Virginie ook werkzaam als arts.

In 2021 brachten zij ook samen een kookboek uit: ‘Groente menu’s’. Niven en Virginie werken al twaalf jaar samen en in het restaurant staat er sinds een aantal jaar een vast team op de werkvloer: Sigurd Snoeijs, Eveline Rotteveel en Robert van Ede.

Eigenaren-Niven-en-Virginie-Kunz-Triptyque
Eigenaren van Restaurant Triptyque. Niven en Virginie van Bronckhorst-Kunz
Artikel delen