Scoor hoogwaardig horecameubilair op veiling Satelliet Outlet

Scoor hoogwaardig horecameubilair op veiling Satelliet Outlet

De eerste zonnestralen trekken gasten naar de terrassen, ondernemers zijn druk bezig met het opknappen of aanvullen van hun terrassen. Voor hen is er nu een unieke kans om hoogwaardig meubilair aan te schaffen: de veiling van de Satelliet outlet, een veiling met prachtig Satelliet-meubilair. Deze veiling is geopend en sluit op 27 maart om 14.00 uur.

Deze veiling is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen Satelliet en Euroseat. En dat is nog niet alles: er volgen nog twee veilingen met nog meer geweldige items. Het fijne is dat ook deze veilingen allemaal voor het zomerseizoen plaats zullen vinden en dat je niet lang hoeft te wachten op nieuwe unieke kansen.

Overzicht van de veilingen

Wil jij op de hoogte blijven van alle veilingen van de Satelliet outlet? Meld je via onderstaande knop aan en dan krijg je een overzicht van de veilingen.

Ik wil op de hoogte blijven

Moderne items en geliefde modellen

Een uitgebreid scala aan in- en outdoor meubilair voor de horeca, samengebracht in een allesomvattende veiling. Geen verouderde modellen, maar moderne items die nog steeds beschikbaar zijn online. Vooral met het oog op het aankomende terrasseizoen staan er veel geliefde modellen in de veiling, zoals de terrasstoelen "Girola" en "Michelle", prachtige Fermob-tafels en picknicktafels.

*De tekst gaat verder onder de foto

Satelliet horeca meubulair veiling outlet

Naast deze populaire items zijn er ook unieke eyecatchers te vinden, zoals de "Terra"-terrasbanken, marmeren terrastafels en zelfs een schommel met een prachtige bloemenzitting! Alles wat je in de bekende magazines voorbij ziet komen aan prachtig meubilair, vind je hier bij elkaar. Het startbod verschilt per item en aantal, maar biedt ontzettend veel kansen om voor geweldige prijzen meubelen van topkwaliteit te winnen.

Hoe kan ik bieden op de veiling?

Benieuwd hoe je kunt deelnemen aan de veiling? Het is heel eenvoudig. Maak een account aan op Troostwijk – Het grootste veilinghuis internationaal sinds 1930. Geef jouw favoriete items (kavels) een hartje en houd ze goed in de gaten. Wanneer het kavel sluit en jij de hoogste bieder bent, heb je het kavel gewonnen. Het is een leuke en spannende manier om hoogwaardig horecameubilair te bemachtigen tegen ongelooflijke prijzen.

Ontdek meer geweldige deals

De eerste veiling sluit op 27 maart 2024. Maar wees gerust, dit is slechts het begin! Blijf op de hoogte van de toekomstige veilingen en ontdek meer geweldige deals die binnenkort beschikbaar zullen zijn van Satelliet. Deze unieke kans wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Euroseat en Satelliet Meubelen. Bezoek onze websites voor meer informatie of neem contact op met Euroseat. En begin vandaag nog met bieden op jouw favoriete items.

1-Mar-21-2024-01-11-15-8836-PM
Artikel delen