Strijp-S in Eindhoven krijgt all day-horecaformule met 10 keukens

STR'EAT Eindhoven op de Strijp-S

Strijp-S in Eindhoven krijgt all day-horecaformule met 10 keukens

Er opent een gloednieuwe all day-horecaformule in Eindhoven. STR’EAT Bars & Kitchens opent eind 2023 op een iconische locatie: ‘Het Veemgebouw’ op Strijp-S in Eindhoven.

Foto's: Tegendraads

Verleden en heden

STR’EAT komt op een iconische plaats op Strijp-S in Eindhoven. Het wordt een nieuwe huiskamer voor de hele regio. Op een locatie die het verleden en heden uitstraalt, komen tien unieke keukens en drie onderscheidende barren samen in het Veemgebouw aan de Torenallee op Strijp-S.

'De setting wordt robuust en industrieel'

De setting wordt robuust en industrieel. Een plek om samen te komen met zakelijke relaties of om te werken en te studeren. Ondertussen bestellen gasten lunches die de verschillende keukens voor je bereiden. Later in de middag en avond is het een plek om te borrelen, te proosten, op het terras te genieten van de zon of een hapje te eten. Er komen binnen ruim tweehonderd zitplaatsen en op het gevelterras ruim 160.

Food & drinks

STR’EAT draait niet alleen om food of drinks, maar om de combinatie hiervan. Een snelle hap kan, maar uitgebreid borrelen met speciaalbieren en cocktails in combinatie met shared dining kan ook. Er worden geen disposables gebruikt, enkel glas en servies.

STR’EAT is een ‘all day’-horecaformule voor verschillende doelgroepen en sluit aan bij bestaande evenementen in Eindhoven en Strijp-S, maar zal zelf ook actief worden op het gebied van passende events binnen het concept. Denk hierbij aan speciaalbier-events, events rondom een foodthema, speciale proeverijen, demonstraties rondom food en drinks en laagdrempelige live optredens.

*Tekst gaat verder onder de foto's.
STREAT-Eindhoven-3 STREAT-Eindhoven-2

Keukens

De tien keukens zorgen samen voor een uniek food-totaalconcept. Gasten die graag zien hoe chefs de gerechten bereiden, kunnen plaatsnemen aan de bar van de keukens. Elke keuken heeft een eigen identiteit en uitstraling en elk concept heeft zijn eigen menu en specialiteit. Negen keukens zullen een vaste invulling krijgen en één keuken zal worden ingericht met seizoenspecials, thema’s of de mogelijkheid bieden om bekende chefs uit te nodigen voor een bepaalde periode.

Bars

Drie barconcepten verzorgen samen het drankenaanbod:

  • Central Bar
    De grote centrale bar is de plek voor uiteenlopende dranken. Van warm tot koud en van speciaalbieren tot frisdranken. 
  • Bobby’s Bar
    Gin-tonics en cocktails worden verzorgd door Bobby’s Bar. De bar krijgt een vintage look en een onderscheidend cocktail- en gin-tonic-aanbod. Bobby’s Bar heeft als bewezen en bestaand concept naast Helmond en Den Bosch ook al twee succesvolle vestigingen in het centrum van Eindhoven.
  • The Wine Bar
    Het nieuwe horecaconcept van The Wine Bar is onlangs ook al met succes in Helmond neergestreken. Hier is een breed en uitdagend aanbod van (mousserende) wijnen te vinden vanuit wijnhuizen uit alle windstreken.
Artikel delen