The Avocado Show opent flagship store in Westfield Mall of the Netherlands

The Avocado Show

The Avocado Show opent flagship store in Westfield Mall of the Netherlands

Julien Zaal en Ron Simpson openen een nieuw format van hun razendsnel groeiende keten The Avocado Show: het shopping mall concept. In Westfield Mall of the Netherlands opent op 12 maart de eerste Nederlandse vestiging van dit nieuwe concept en is daarmee ook de eerste Nederlandse vestiging buiten Amsterdam.

The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands

De nieuwe vestiging van The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands is niet zo maar een extra vestiging. In samenwerking met Aces of Space is de locatie ontworpen en met een oppervlakte van 190m2 en 80 zitplaatsen wordt het de flagship locatie van de keten. De gasten zitten onder natuurlijk licht en zijn omgeven door veel groen-roze kleuraccenten; de welbekende setting van The Avocado Show. 

Groeipotentie

Julien Zaal, co-founder en CEO van The Avocado Show: "Westfield Mall of the Netherlands is een unieke plek voor zo’n flagship locatie en een mooie start voor ons nieuwe shopping mall model. We zien veel kansen en groei op locaties waar restaurants geïntegreerd zijn tussen andere bedrijven en horeca. In die ontwikkeling willen we voorop gaan. We vinden het belangrijk om tijdens onze internationale roll-out te blijven vernieuwen en in ieder format iets nieuws te brengen. Innovatie en uitbreiding trekt natuurlijk ook meer fans van ons merk aan, dus we kijken er ook echt naar uit om de stap buiten Amsterdam te maken."

The Avocado Show - WMON2 The Avocado Show - WMON3

 

Internationale mall culture

Co-founder Ron Simpson: "In de toekomst zouden we The Avocado Show het liefst naar alle werelddelen willen uitbreiden. Maar in de VS, Azië en het Midden Oosten bestaat een mall culture, waar hospitality een groot onderdeel van is. Om hierin mee te kunnen spelen én groeien, kiezen we ervoor ons concept verder te ontwikkelen. Nieuw in dit mall concept zijn de neon accenten en het open floorplan, speciaal opgezet om een laagdrempelige sfeer neer te zetten. Exterieur en interieur zijn hierin één geheel geworden."

The Avocado Show - WMON4

Showstopper

In The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands zijn ook de bekende iconen van de keten terug te vinden: de roze design bank voor de bekende groene plantenwand, de neon verlichting en colourblocks.

Simone Pullens van Aces of Space: "De verschillende zitmogelijkheden met elk een eigen karakter zorgen ervoor dat je de ruimte, gerechten en merchandise steeds op een nieuwe verrassende manier ervaart. Het interieur is daarmee een extensie van het merk The Avocado Show."

Uitbreiding buiten Nederland

Na het oorspronkelijke restaurant van The Avocado Show en de to go-variant is het nieuwe mall model het derde format in het vijfjarige bestaan dat de oprichters in de markt zetten. Inmiddels is The Avocado Show een wereldwijd fenomeen geworden dat bekend staat om Pretty Healthy Food. Vorig jaar werden er vestigingen geopend in Londen en Madrid, in maart volgt de tweede locatie in Brussel en later dit jaar kunnen ook de bewoners van Stuttgart en Parijs er terecht voor hun avocado behoeftes. In totaal zijn er nog 21 andere franchise-locaties getekend.

Artikel delen