The Villy opent 3e locatie in Den Haag: The Villy The Roofs

The Villy opening

The Villy opent 3e locatie in Den Haag: The Villy The Roofs

Hanex Hospitality Group opent morgen, op 19 september, The Villy The Roofs in hartje Den Haag. The Villy is een sociaal ontmoetings- en werkplekconcept dat dorpse samenhang creëert in bruisende binnensteden. Het concept richt zich op het vormen van een unieke community, gebaseerd op lokale betrokkenheid en sociale cohesie. The Villy The Roofs in Den Haag is de derde The Villy-locatie in de woningportefeuille van CBRE Investment Management. Eerder al openden twee locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Stedelijke dynamiek met lokale charme

De nieuwe locatie is gevestigd op de begane grond van de tweede woontoren van nieuwbouwcomplex The Roofs. Op slechts 500 meter van Den Haag Centraal biedt The Villy meer dan alleen een comfortabele woonomgeving. Rob van Herpen, directeur Hanex Hospitality Group, legt de filosofie achter het concept uit: “Wij creëren plekken waar mensen onderdeel zijn van een hechte woongemeenschap tegen de achtergrond van de anonimiteit in steden. The Villy combineert het beste van beide werelden: de levendigheid en dynamiek van de stad met de knusheid en saamhorigheid van een dorp."

'Het is een sociale hub waar stedelijke dynamiek en lokale charme hand in hand gaan'

"We brengen mensen samen door bijvoorbeeld events, borrels, feesten en diners te organiseren. En ook door buren en de buurt een plek te geven voor lokale initiatieven. Bij The Villy kunnen mensen genieten van een cappuccino met huisgemaakte brownie, een rijk belegde boterham van ‘Lekker Brood’ van de Herengracht tijdens de lunch, maar ook kunnen de bewoners een diner laten bezorgen. Al onze verse en voedzame maaltijden zijn in de toekomst gemakkelijk te bestellen via de QR-codes in de keukenkasten van de appartementen. Ons all-day horecaconcept is meer dan een culinair trefpunt; het is een sociale hub waar stedelijke dynamiek en lokale charme hand in hand gaan.”

*Tekst gaat verder onder de foto's.

The Villy-Den Haag-3 The Villy-Den Haag-2


Frank Aalbers, Head of Asset Management bij CBRE Investment Management: “The Roofs is een plek voor iedereen waar alles onder een dak komt. Niet alleen op het gebied van de woningmix met sociale huur, middenhuur en vrije sector, maar ook met horeca en dienstverlening. The Villy heeft een cruciale rol in het helpen creëren van een hechte en betrokken woongemeenschap met een positief effect op de hele buurt.”

Artikel delen