Toni Loco en THE BUTCHER openen voor het eerst in 13 jaar buiten A'dam

Toni Loco Westfield Mall of The Netherlands

Toni Loco en THE BUTCHER openen voor het eerst in 13 jaar buiten A'dam

Twee bekende gastronomische merken, Toni Loco en THE BUTCHER bundelen hun krachten op de ‘Dining Plaza’ van The Westfield Mall of The Netherlands. THE ENTOURAGE GROUP voegt voor het eerst in dertien jaar een nieuwe locatie toe aan het portfolio van Toni Loco en THE BUTCHER buiten Amsterdam.

Nieuwe locatie buiten Amsterdam

De eerste locatie voor THE BUTCHER en Toni Loco buiten de hoofdstad is meteen een locatie die nergens anders in het land te vinden is. Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is een volledig overdekte shopping- en experience mall van maar liefst 117.000 vierkante meter. De twee eetgelegenheden, zijn samen in één dynamische en informele setting te vinden. THE ENTOURAGE GROUP-eigenaar en oprichter Yossi Eliyahoo, samen met de CEO van de groep Stephanie Pearson, blijven de moderne gastvrijheid revolutioneren met dit ultramoderne concept binnen Nederlands eerste en allesomvattende winkelervaring.

Bij Toni Loco worden traditionele pizza’s geserveerd met een moderne twist, denk aan pizza's met ingrediënten zoals sesam crust en groene pizza, en het zelfgemaakte softijs. THE BUTCHER bestaat al zo'n tien jaar en staat bekend om de haute fastfood en serviceconcept in Amsterdam en ver daarbuiten (Duitsland, Spanje & United Kingdom).

Verkleind JRE (23)-1 Verkleind JRE (25)

 

Restaurant-eiland met uitgesproken uitstraling

Midden in het ‘Eettheater’ vormen Toni Loco en THE BUTCHER een restaurant-eiland met een uitgesproken uitstraling. Interieurarchitect Pieter Kool, die verantwoordelijk was voor het ontwerp, heeft gekozen voor een uitgesproken vormgeving van de luifel met heldere grafische statements.

Toni Loco Toni Loco
Artikel delen