Vakantiepark Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal opent dit najaar

Vakantiepark Roompot Lakeside Brielle in Zwartewaal

Vakantiepark Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal opent dit najaar

Dit najaar opent Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal. Een nieuw en ruim opgezet resort midden in de natuur, niet ver van de stad Brielle, direct gelegen aan het Brielse meer. Alle lodges hebben grote raampartijen. De lodges zijn gasloos en afgewerkt met een duurzame, houten gevelbekleding. Op het resort is veel groen en water aanwezig en in de omgeving is nog meer natuur te vinden. Duingebieden en de stranden van Oostvoorne en Rockanje liggen om de hoek.

Verschillende lodges

Alle 160 vrijstaande lodges van Roompot Lakeside Resort Brielle zijn modern ingericht, hebben knusse hoekjes, grote raampartijen en bieden veel privacy. Elke accommodatie heeft daarnaast een eigen buitenruimte, direct grenzend aan de woning: binnen en buiten zijn hierdoor met elkaar verbonden. Een aantal woningen ligt aan het water.

*Tekst gaat verder onder de foto

Roompot_Lakeside_Brielle
Woningen Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal

Op dit nieuwe resort zijn elf verschillende woningtypen, waaronder kindvriendelijke lodges met speciale (zit) hoekjes en servies voor de kleintjes en accommodaties ingericht voor families met oudere kinderen, inclusief trampoline en hangmat. Daarnaast staan er skylodges op het vakantiepark, met een dakraam dat een open zicht biedt op de lucht. Naast extra licht overdag, kun je hierdoor op een heldere avond vanuit je woonkamer zelfs naar de sterren kijken. Honden zijn ook toegestaan op het park. De pets lodges zijn ingericht om ook honden tijdens het verblijf comfort te bieden.

Alle woningen en het centrumgebouw zijn 100% elektrisch en voorzien van zonnepanelen. Bij de bouw is gebruikgemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke en duurzame materialen. Gas wordt op het park niet gebruikt.

*Tekst gaat verder onder de interieurfoto's

Interieur_Roompot_Lakeside_Resort_Brielle

Van de natuur naar de stad

In de omgeving van het resort zijn verschillende dingen te zien en te doen. Niet ver van het resort vind liggen de stranden en duingebieden van Oostvoorne en Rockanje. Er kunnen ook fietsen of kano's in de omgeving worden gehuurd. Waterliefhebbers kunnen suppen, varen, zeilen en waterskiën op het Brielse Meer. Het oude vestingstadje Brielle ligt niet ver van het resort en metropool Rotterdam is slechts een half uurtje rijden. Tussen deze twee steden kan het contrast bijna niet groter zijn. De middeleeuwse stad Brielle ademt historie, terwijl de skyline van Rotterdam meteen  het gevoel van een echte wereldstad geeft.

Artikel delen