Van ontwerp naar complete beleving met dEP de sfeerontwerpers

dEP de sfeerontwerpers

Van ontwerp naar complete beleving met dEP de sfeerontwerpers

Opvallende designs, de complete beleving en een Instagrammable omgeving zijn tegenwoordig de uitgangspunten bij het inrichten van restaurants, hotels, winkels, kantoren en alle ruimtes waar we gasten ontvangen. Sam Anders en Robert Burgstad zijn de ontwerpers bij dEP de sfeerontwerpers en adviseren je over het belang van de juiste verlichting in het concept.

“Het creëren van de juiste sfeer is altijd een uitdaging. Een mooi interieur komt niet tot zijn recht zonder de juiste verlichting”, vertelt Sam Anders, ontwerper van dEP de sfeerontwerpers. “Het belang van goede verlichting en mooi geluid wordt vaak onderschat. Zo gebeurt het regelmatig dat hier pas bij de start van een verbouwing aan gedacht wordt. Dit is echt een gemiste kans! Als je ons vanaf het begin betrekt bij het design krijg je het beste en mooiste resultaat en kunnen wij garanderen dat het gemaakte ontwerp feilloos tot leven wordt gebracht.”

Hogere besteding

De Sfeer Driehoek: Licht, Beeld & Geluid is een combinatie van elementen die de ruimte tot leven brengt. “Het is belangrijk dat je een unieke uitstraling hebt”, Zegt Robert Burgstad, ook ontwerper bij dEP. Hij vervolgt: “Al onze ontwerpen zijn custom made en gebaseerd op de wensen van de klant en onze creativiteit en ervaring. Met alle kennis die wij hebben opgedaan, durven wij vol vertrouwen te stellen dat wanneer dEP De Sfeer Driehoek toepast in het ontwerp, de zaak altijd vol zit!”

Verlichting is bepalend voor de aantrekkingskracht van klanten, vervolgt hij. “De sfeer die je van binnen naar buiten uitstraalt werkt als een magneet op passanten. Als de gasten éénmaal binnen zijn zullen zij door de fijne ambiance en sfeer langer blijven en meer besteden.”

dEP de sfeerontwerpers

Van selfiewand tot kroonluchters

dEP is het trendsettende ontwerpbureau gespecialiseerd in licht, beeld en geluid. Naast de basisverlichting die alles bepalend is voor de sfeer, ontwerpen en maakt het bedrijf ook custom made armaturen. Van een complete selfiewand tot in het oog springende kroonluchters, van heel strak en modern naar uitbundig en bombastisch. De opties zijn eindeloos en alles is mogelijk.

De ontwerpers van dEP denken graag met je mee. Uniek is dat dEP verschillende expertises in huis heeft. Zo kan een creatief ontwerp direct worden omgezet naar een elektrotechnisch plan. Dit geeft de garantie dat het ontwerp goed functioneert en aan alle technische- en veiligheidseisen voldoet. Werken met één partij maakt de  communicatie makkelijk.

Meer informatie over dEP

Artikel delen