Voormalig visrestaurant Helder getransformeerd tot Boutique Hotel in Renesse

Boutique Hotel Helder

Voormalig visrestaurant Helder getransformeerd tot Boutique Hotel in Renesse

Het voormalig visrestaurant Helder is getransformeerd tot het stijlvolle Boutique Hotel Helder en is afgelopen juni geopend. Het hotel beschikt over 16 suites en is onderdeel van Kloeg Collection. Dit familiebedrijf exploiteert sinds 2013 verschillende vakantieverblijven en restaurants in Zeeland.

Het roer om 

Irene en René Oudesluijs hebben op de plek van het hotel het succesvolle visrestaurant Helder gerund. Na 14 jaar besloot het ondernemersechtpaar om het roer om te gooien: ze wilden een Boutique Hotel starten om zo gasten nog meer in de watten leggen.

Kleinschalig karakter 

Dankzij het kleinschalige karakter van Boutique Hotel Helder is er alle aandacht voor de gast. René Oudesluijs: “Wij zullen onze gasten compleet verwennen en ervoor zorgen dat het hen aan niks ontbreekt. Een fijne kamer, goed ontbijt, en een ontspannen sfeer. We willen dat ze zich weer helemaal opgeladen voelen na een verblijf in Boutique Hotel Helder.”

Boutique Hotel Helder_Garden View Suite_Terras

á la carte ontbijt

In plaats van een ontbijtbuffet wordt er een á la carte ontbijt geserveerd. Irene Oudesluijs vertelt: “Onze gasten kunnen elke ochtend van het menu kiezen wat ze willen ontbijten. Wij bereiden dit vervolgens in onze open keuken. Zo kunnen de gasten ontspannen aan de nieuwe dag beginnen. Alles voor een op en top ontspannen en compleet verzorgd verblijf.”

Interieur en voorzieningen 

Boutique Hotel Helder beschikt over 16 suites. Alle kamers zijn modern ingericht met natuurlijk hout, lichte kleuren, en een rustgevend design. Ook beschikken ze over een wijnklimaatkast met bijzondere wijnen en spirits. Sommige kamers hebben daarnaast ook een balkon, terras, losstaand bad of uitzicht op de groene tuin.

Boutique Hotel Helder_Royal Garden Suite_Bad_web Boutique Hotel Helder_Kamerdetail Cosy Suite_web

 

Kloeg Collection

Michel en Sophie Kloeg staan aan het hoofd van Kloeg Collection. Inmiddels hebben ook kinderen Nina, Laura en Floris zich aangesloten bij het familiebedrijf. Kloeg Collection exploiteert luxe 4-sterren vakantieverblijven op verschillende locaties in Zeeland. Er wordt gestreefd naar een beleving op 5-sterrenniveau door blijvend te herinvesteren in de accommodaties en gasten een zo vriendelijk en gastvrij mogelijk verblijf te bieden.

Boutique Hotel Helder_Garden View Suite_6_web
Artikel delen