Wauw! High end-restaurant SECRET GARDEN is open en zo ziet het eruit

Wauw! High end-restaurant SECRET GARDEN is open en zo ziet het eruit

In de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam opende deze week het high end-restaurant SECRET GARDEN. Initiatiefnemers zijn de broers en horecaondernemers Roy en Mike Poppes. Verderop in dit artikel zie je hoe dit indrukwekkende restaurant is vormgegeven. 

Foto's: Today's Brew

De broers hebben al meer dan tien jaar ervaring in de internationale horeca. In Amsterdam misten zij zo’n internationaal georiënteerde horecazaak met beleving. Hierdoor ontstond het idee voor SECRET GARDEN. Een plek waar je na het diner niet de stad in hoeft om verder te borrelen, omdat je de avond hier kunt voortzetten met cocktails.

Volledig gerenoveerd

Architect Will Erens van Too Many Agencies renoveerde het monumentale pand volledig. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Het restaurant heeft drie ruimtes en een prachtige binnentuin waar bezoekers zich wanen in tropische sferen. Zo hangt het plafond vol met planten en is er veel gebruikgemaakt van felle kleuren. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, veel groen en planten voelt het bijna alsof je je bevindt in het Amazonegebied. De Bar Lounge heeft een cocktailbar waar gasten ook aan kunnen eten. Daarnaast is er een Private Garden Room met een eigen bar en cocktailstation voor groepen tot 46 man.

*Tekst gaat verder onder de foto's.

Entree-Secret-Garden-Todays Brew-2
Entree-Secret-Garden-Todays Brew-5 Entree-Secret-Garden-Todays Brew-3

Japans-Peruviaanse keuken

Chefkok Jeroen Romanesko runt de keuken. Voorheen werkte hij bij o.a. de sterrenrestaurants Lucas Rive en De Nederlanden. Het menu bestaat uit Japans-Peruviaanse gerechten. Hierbij worden de elegante Japanse smaken gecombineerd met de pittige Peruviaanse smaken. Van frisse ceviches tot Japanse wagyu: de uitgebreide kaart heeft voor ieder wat wils.

Entree-Secret-Garden-Todays Brew-4 Entree-Secret-Garden-Todays Brew-6
Artikel delen