[Fotoalbum] CityHub, Rotterdam

Op de Witte de Withstraat in rotterdam zit sinds kort Cityhub gevestigd. Het hotel staat vooral bekend om de futuristische hubs en is gericht op de millennials. Bekijk onderaan dit bericht de foto's van het hotel.

Met 126 futuristische slaapunits, een ‘digital first’ lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, haakt CityHub in op de behoeftes van de millennial. De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept. De startup wil vestigingen openen in Londen, Parijs, Kopenhagen en Lissabon.

Startup
CityHub is een succesvolle startup van studievrienden Sem Schuurkes (34) en Pieter van Tilburg (32). De jonge ondernemers stelden zich als doel de traditionele hotelervaring beter te laten aansluiten bij de huidige tijdsgeest en technologische mogelijkheden, waarmee ze reizen naar steden betaalbaarder en toegankelijker willen maken.

Elke ruimte ander karakter
De locatie en het concept vormden inspiratie voor het interieurontwerp van het gebouw, gerealiseerd door Studio Modijefsky. Door de sporen van de oude muren en afwerkingen te behouden en ze te combineren met een nieuw materialenpallet, zijn de drie aangrenzende gebouwen slim samengevoegd om elk hun eigenheid te behouden. Het gebruik van het CityHub-kleurenschema creëert een bijzondere ambiance in elk gebouw, waardoor de bezoeker op de hoogte is van het betreden van een nieuw onderdeel tijdens het verplaatsen door het pand.

Verbinding
Het interieurontwerp van de nieuwe CityHub Rotterdam verbindt het gebouw en zijn bewoners met zowel de straat buiten, als de stad. Het ontwerpteam van Studio Modijefsky heeft een aantrekkelijke aanvulling op de energieke straatvibe van de Witte de Withstraat gecreëerd. Een plek waar de technisch onderlegde millennials kunnen rondhangen en verbinding maken, terwijl mensen op straat van buitenaf in de CityHub-wereld kunnen kijken.

Eerder opende Cityhub een vestiging in Amsterdam, die in 2016 genomineerd werd voor de Entree Awards.
Interieur: Studio Modijefsky

Reacties

Reactie toevoegen