Moeke lanceert eigen gin label

Tags: bier wijn

Moeke lanceert eigen gin label

Een eigen huisbier of een eigen huiswijn is meer regel dan uitzondering. Maar een eigen gin, dat komt niet vaak voor. Op 4 oktober lanceert Moeke z’n eigen gin. Het personeel van Moeke: “Bescheidenheid siert de mens, maar in dit geval maakt die bescheidenheid plaats voor trots.” 

Moeke biedt een groot assortiment aan gin, maar wil zich nu gaan onderscheiden met een eigen gin, met passende garneringen. Personeel: “Eigenwijs, gedurfd en pit is wat de gasten kunnen verwachten.” 

Enthousiast
De werknemers van Moeke zijn het hele proces nauw betrokken geweest bij het distileer proces. In de gin zijn negen ingrediënten verwerkt, waaronder: engelwortel, violenwortel, jeneverbes, lavendel en anijszaad. Het personeel van Moeke is enthousiast en benieuwd: “We zijn lang bezig geweest met het ontwikkelen van deze gin en de fles. Dat maakt het extra spannend om te zien hoe onze gasten er op reageren.” Moeke is een grand café dat gevestigd is in Breda, Delft, Rhenen, Nijkerk, Enschede en binnenkort ook in Scheveningen en Ede. Tot nu toe is de gin alleen verkrijgbaar bij Moeke.

 

Artikel delen