3x Mexicano® Mini: op de borrelplank, met loaded fries of als lunchgerecht

Mexicano Mini

3x Mexicano® Mini: op de borrelplank, met loaded fries of als lunchgerecht

Verras je gasten met de Mexicano® Mini op de (borrrel)kaart. Deze kruidige snacks zijn perfect te combineren als pittige tegenhanger in een snackmix, bij een borrelplank en als vulling voor een wrap, panini of flatbread bij een lunchgerecht. Of gewoon om als snack los te serveren. Heerlijk in combinatie met bier op het terras, maar zeker ook straks tijdens het WK voetbal.

Loaded fries

Loaded fries zijn steeds vaker terug te vinden op de menukaarten. Steeds meer fast casualzaken omarmen deze trend en experimenteren volop met toppings en sauzen. Ook de Mexicano® Mini is een ideale topping: de mexicano gaat perfect samen met frites en de pittige snack is met verschillende sauzen te combineren. Loaded fries zijn ook een mooie margepakker; je kunt op een aantrekkelijke manier een veelgevraagd gerecht serveren – frites blijven favoriet bij veel gasten – en de marges zijn interessanter dan voor een klassiek bakje friet. De keuken heeft er niet veel extra werk aan. Je combineert de ingrediënten (frites en Mexicano® Mini’s) en garneert het gerecht met een aantal kleurrijke voorgesneden toppings (bosui, chilipeper of paprika) en sauzen.

Mexicano_Loaded fries
Loaded Fries

Borrelplank

Met borrelplanken kun je eindeloos variëren en nu kun je ook de Mexicano® Mini hieraan toevoegen. De kruidige, pittige snack is ideaal om te serveren op het terras en gaat goed samen met bier (zie kader). Je kunt de Mexicano® Mini serveren bij een snackmix, zoals straks tijdens het WK voetbal, maar je kunt er ook voor kiezen om de snack toe te voegen als onderdeel van een borrelplank. Door mooie en verrassende combinaties te maken, schotel je gasten een aantrekkelijke borrelplank voor. Het is eenvoudig te bereiden in de keuken: de koude componenten kun je vooraf al klaarzetten, op het laatste moment voeg je de warme Mexicano® Mini’s toe. Combineer bijvoorbeeld eens mediterrane hapjes als olijven, feta, bruschetta en rauwe ham, met de Mexicano® Mini, als warme, pittige tegenhanger.

Lunchgerechten

De Mexicano® Mini is nog in tal van andere variaties te serveren aan je gasten. Naast het bekende borrelhapje (eventueel met frites), kun je de Mexicano® Mini’s ook als volwaardig lunchgerecht presenteren. Bijvoorbeeld op een spiesje, met gegrilde paprika, rode ui en spicy mayonaise als toppings. Maar ook als vulling van een wrap of taco, gegarneerd met tzatziki, mini tomaatjes en feta. Of serveer de snack eens op flatbread: met rucola, mais, avocado en paprika als toppings. Bij ieder gerecht kun je een bijpassende saus serveren.

Goodlife_verkleind Mexicano_Spiesjes_website


De Mexicano® Mini in combinatie met flatbread (links) en panini (rechts)

Probeer de Mexicano® Mini

Ga voor meer smaak op de borrelplank en profiteer nu van deze scherpe introductie-aanbieding! Klik op de button, bestel twee dozen Mexicano® Mini (50 stuks per doos) en ontvang de derde doos gratis.

Bestel hier!

Artikel delen