advertorial

3 tips voor een goede borrelplank met gegarandeerd tevreden gasten

Old Amsterdam bitterbal

3 tips voor een goede borrelplank met gegarandeerd tevreden gasten

Wat maakt een goede borrelkaart? Mitchel van Eekelen, bedrijfsleider van Strandpaviljoen Noordduine in Domburg, heeft drie tips voor een goede borrelplank. Zijn zaak zit het hele jaar vol met gasten die komen genieten van het uitzicht op zee én borrelsnacks zoals de Old Amsterdam bitterbal.

1. ‘De meeste ontwikkeling zit in de vegetarische hoek’

5% van de consumenten eet nooit vlees en maar liefst 45% van de consumenten is als flexitariër bewust bezig om minder vlees te eten. Dat geldt ook tijdens de borrel. “De meeste ontwikkelingen zitten nu in de vegetarische hoek”, merkt Mitchel van Eekelen op. Daarom staan bij Strandpaviljoen Noordduine de Old Amsterdam bitterballen van Buitenhuis op de borrelkaart. “We vonden de smaak unaniem erg goed”, vertelt de bedrijfsleider. “Daarnaast is de snack voor iedereen toegankelijk, voor vleeseters is het ook lekker.”

2. ‘Een goede borrelplank houdt iedereen tevreden’

“Ik denk dat het uitnodigend is als je een goede borrelkaart hebt, daar komen mensen voor langs”, vertelt Van Eekelen. “Een goede borrelplank houdt iedereen tevreden: brood, tapenade en natuurlijk wat warms, zoals een gefrituurde snack.” We eten ook met onze ogen, ga daarom voor de perfect serve van je borrelhap. Serveer je bittergarnituur of kaasbitterballen op een stoere houten plank en garneer met een beetje gefrituurde peterselie. De gast betaalt er graag iets meer voor en het tafeltje ernaast zal er jaloers naar kijken.

3. ‘Mensen bestellen wat ze al kennen’

Laat merken voor je werken! Gasten vinden beslissen lastig, daarom kiezen ze vaak voor merken die ze kennen en vertrouwen. Dat merkt Van Eekelen ook bij Noordduine. “Old Amsterdam heeft natuurlijk al de uitstraling en de naam, waardoor mensen het vaker bestellen”, vertelt hij. “De Buitenhuis Old Amsterdam bitterbal is erg lekker van smaak, ziet er goed uit, verkoopt goed en het is een product dat aanspreekt.” Geef je borrelplank dus een upgrade met producten van premium merken.  Bijkomend voordeel: je kunt een hogere prijs rekenen voor A-merk snacks.

Old Amsterdam bitterbal

Aanvulling op iedere borrelplank

De Old Amsterdam kaasbitterballen van Buitenhuis zijn diepgevroren borrelbites die gemakkelijk en snel te bereiden zijn. Kenmerkend voor deze smaakvolle kaasbitterballen is de vulling van smeuïge, pittige en lichtzoete ragout, die omhuld wordt met een krokante korst. Een bitterbal met de onmiskenbare smaak van Old Amsterdam is een aanvulling op iedere borrelplank. De bitterbal weegt ruim 25 gram en daarmee heb je met zes ballen per portie een goede serve.

Proefdoos bestellen

Benieuwd naar de krokante Buitenhuis kaasbitterballen met de pittige, lichtzoete smaak van Old Amsterdam? Vraag dan nu een gratis proefdoos aan met 40 bitterballen. Gegarandeerd dat ze daarna op jouw borrelkaart verschijnen! 

Bestel jouw gratis bitterballen hier!

Artikel delen