Met deze tips en 9 snacks haal je meer uit het borrelmoment

Borrelsnacks van geloven

Met deze tips en 9 snacks haal je meer uit het borrelmoment

Bij de eerste zonnestralen strijken Nederlands massaal neer op het terras. Voor een lekker biertje in de zon en uiteraard heerlijke borrelsnacks. Van Geloven tipt 9 snacks om de lunch- en borrelkaart mee uit te breiden. 

Met deze tips haal je meer uit het borrelmoment

Als gasten eenmaal lekker in het zonnetje zitten, is de kans groot dat ze nog wat langer blijven voor een extra biertje. En dat extra biertje gaat meestal samen met.. Juist, borrelhapjes. Het kan dus geen kwaad om dit seizoen de borrelkaart extra onder de aandacht te brengen van je gasten. Als je dan ook nog een gevarieerde borrelkaart aanbiedt, maak je daar niet alleen je gasten blij mee, je kunt er ook nog eens een flink rendement uithalen. Zorg ook dat je bitterballen of snacks per stuk verkoopt. Gasten zijn dan namelijk eerder geneigd om meer te bestellen of later nog een extra portie. Ook kun je bijvoorbeeld variëren met uitgebreide borrelplanken of originele recepten die je gasten zeker zullen waarderen. Denk aan een frisse, zomerse salade met Souflesse mini’s. Of maak een variant op de populaire poke bowl: een Bitterballen Bowl, met couscous, gegrilde aubergine, avocado en bitterballen.

Snacks die niet mogen missen op de borrelkaart: 

1. Nacho Cheese bites

Deze lichtpikante kaassnack is gevuld met Cheddar, Goudse kaas en Mexicaanse kruiden. De tortillachips geeft een crunchy bite. Perfect in combinatie met een Mexicaans zomerbiertje! Ze zijn sneller te bereiden dan de ‘gewone’ nacho’s met kaas en dat is met nijpend personeelstekort geen overbodige luxe.

2. De Bourgondiër Rundvlees Bitterbal

Deze borrelsnack kan natuurlijk niet ontbreken op de borrelkaart. De bitterbal is gemaakt van speciaal geselecteerd draadjesrundvlees rundvleesbitterbal en is perfect te combineren met eigenlijk alle dranken.

3. Van Dobben Vega Bitterbal

De vega bitterbal is tegenwoordig een must op elke borrelkaart. Want ook met snacks moet je je gasten een vegetarische variant bieden. Ook fijn: deze bitterbal is bijna niet meer van de originele te onderscheiden.

4. De Bourgondiër Leffe Bitterbal

Deze bitterbal – gevuld met draadjesrundvlees, Leffe Bruin, laurier, tijm en rode wijnazijn – is een goede metgezel van kwaliteitsbieren. Hij zal zeker favoriet bij bierdrinkers zijn.

Bekijk hier alle borrelsnacks van Van Geloven

5. Souflesse Mini Assorti

De Souflesse Mini Assorti is een mix met verschillende smaken – kaas, tomaat-mozzarella, kruidenroomkaas en pikante kaas – en daardoor een fijne toevoeging aan je assortiment borrelhapjes.

6. De Bourgondiër rundvleeskroket

Deze kroket is bereid met speciaal geselecteerd draadjesvlees. Hij is een perfect om groots mee uit te pakken. In een luxe XL lunchrecept bijvoorbeeld, verpakt in een grote kadet en met een heerlijke garnering.

Van Geloven Bourgondier
De Bourgondiër Rundvleeskroket

7. Van Dobben rundvlees croquetten

Met deze klassieker zit je altijd goed en kan dus zeker een plek op jouw lunchkaart krijgen. Serveer hem op dikke plakken vers gesneden brood, grove mosterd en sla als garnering. Of serveer hem als twaalfuurtje.

8. Van Dobben vegetarische croquetten

De vegetarische variant van Van Dobben zal geliefd zijn bij vegetariërs, maar ook zeker bij gasten die wel vlees eten! Je kunt hem serveren als twaalfuurtje, maar ook op donker brood met groentechips, wortel en rozemarijn-mayonaise. Of maak indruk met de vega croquet on a stick met toppings van Parmezaanse kaas, bieslook en rucola.

9. Vegetarische Crispy Chick’n and waffles

Wafels maar dan net even anders. Lekker rijk belegd met de Vegetarische Crispy Chick’n burger, chilivlokken, mais, rode ui en witte kool. Een hartige wafel met daaroverheen maple syrup voor het echte wafel gevoel!

Van Geloven chicken and waffles
Vegetarische Crispy Chick'n and Waffles

Tips voor (horeca)ondernemers

Lees hier meer tips en tricks van Van Geloven om je meer rendement te halen uit het borrelmoment.

Lees hier tips en tricks van Van Geloven

Artikel delen