Nieuwste trend voor op de borrelkaart: krokante Karaage

Nieuwste trend voor op de borrelkaart: krokante Karaage

De standaard blokjes kaas en bitterballen zijn tegenwoordig niet meer de enige opties op de borrelkaart. Steeds vaker zien we nieuwe, originele snacks op de kaart. Zoals snacks met Aziatische invloeden. Je moet je gasten immers blijven verrassen. De nieuwe krokante Karaage van Duca is zo’n snack. Serveer het op een borrelplank of zet deze authentieke snack als sidedish op de kaart.

Wat is Karaage?

De Karaage van Duca zijn malse stukjes kip die op traditioneel Aziatische manier worden bereid en zijn omhuld met een typisch Japans gekruide, brosse coating. Door deze coating ontstaat een krokante bite. Je serveert ze met bijvoorbeeld wasabi-mayonaise en een limoenpartje of maak deze snack onderdeel van een borrelplank met allerlei Aziatische snacks.

Karaage

Op de borrelplank

Karaage is een uitstekende toevoeging aan de borrelkaart én plank. Verras je gasten bijvoorbeeld met een borrelplank geïnspireerd op Azië, met allerlei Aziatische snacks. Serveer de krokante Karaage bijvoorbeeld met de Duca Yakitori. Dit is een Japanse stijl kipsaté, gemaakt van mals kipdijfilet. Of ga voor snacks met garnalen zoals de Butterfly Prawns, de Oriental Prawn rolls of de Torpedo Prawns met een schaaltje edamame boontjes ernaast.

Eenvoudig en snel

De Karaage is een makkelijk snackgerecht op de drukke vrijdagmiddag. In een voorverwarmde frituur kan je ze al binnen vier minuten op tafel serveren. En niet alleen de frituur is geschikt voor deze snack, je kan ze namelijk ook bereiden met een oven of Airfryer op 180 °C.

Bekijk hier hoe jij je borrelkaart kan vernieuwen met de nieuwe krokante Karaage snack van Duca!

Artikel delen