Duca Streetfood geeft tips voor de borrelkaart

Duca Streetfood geeft tips voor de borrelkaart

De horeca is weer open en gasten kijken uit naar onbezorgd bijkletsen met een drankje en een snack. Ondernemers kunnen hier slim op inspelen. Het borrelmoment is namelijk hét moment om volume te draai en dus uit te pakken met snacks. En dan met iets anders dan bitterballen met mosterd. Duca Streetfood geeft tips om je menu naar een next-level te tillen.

Hete hapjes van Duca Streetfood

Firebites. Nog nooit van gehoord? In de volksmond en op menig menukaart worden deze snacks ook wel vlammetjes genoemd. Deze pittige hapjes zijn niet alleen lekker, maar ook goed voor de omzet. Hoezo? Je gasten krijgen er dorst van en zo bestellen ze sneller weer een drankje. Duca Firebites passen goed bij een biertje of wijntje en zijn geliefd bij een breed publiek. Voornamelijk jongeren, sporters en mannen zijn grootverbruikers van deze snacks tijdens de welbekende derde helft in sportkantines en het borrelmoment op de terrassen. Voor de borrelkaart worden deze Firebites vaak gemixt met kipfilet nuggets de luxe.

duca streetfood

Aziatische hapjes en snacks

De Firebites kunnen exotisch en trendy gepresenteerd worden door ze te serveren met Aziatische borrelhapjes op een borrelplank. Zo kan je niet alleen de gasten die van pittig houden bedienen, maar ook de tafelgenoten die van milder houden. Én: een borrelplank levert meer omzet op dan een los snackgerecht. Duca streetfood heeft een nieuw product dat goed gecombineerd kan worden met de Firebites: broskrante Karaage. Dit is een mals stukje kip, bereid op traditioneel oosterse wijze met een Japans gekruide brosse coating. Ook de Oriental Sticks, eigenlijk het Aziatische zusje van de Cheese Stick maar dan met een zoetzure kipvulling. Ze zijn gemakkelijk te combineren en het knabbelt lekker weg.

Wil jij je gasten ook éxtra verrassen? Bekijk de wereldse inspiratie van Duca hier!

Artikel delen