Tasty bites to share: zo verras je je gasten

Tasty bites to share: zo verras je je gasten

Samen met vrienden kleine hapjes delen is hot. Of je nu in de sportkantine zit na de wedstrijd of je een borrelplank besteld op een terras : samen genieten is dubbel genieten. Wij geven je graag de inspiratie om je gasten te verrassen met wereldse streetfoodhapjes.

Streetfoodhapjes uit alle delen van de wereld

Gezellig van één bord of borrelplank eten geeft ons een saamhorig gevoel en dan smaken je snacks net nog even lekkerder. Duca begrijpt dit en heeft in haar brede assortiment streetfoodhapjes uit alle delen van de wereld. Stuk voor stuk smakelijke fingerfood hapjes die hier goed bij passen. De shoarma- en satérolletjes en de ham-cheese sticks zijn bijvoorbeeld erg populair. Maar ook de, in de horecamarkt als beste geteste Cheese Sticks komen regelmatig op tafel. Aangevuld met een mini groenteloempia of de halal geschikte kipnuggets de luxe, heeft u een prima aanbod op uw sharing bord.

Serveer ze op je terras, in de sportkantine of op een buffet. Je kunt je gasten zo gemakkelijk verrassen met hapjes uit alle wereldstreken. Ook handig om thuis een borrelplank te creëren en je vrienden te verrassen. Ideaal om inspiratie op te doen voor presentaties, thema’s en momenten.

Wil jij je gasten ook éxtra verrassen? Bekijk de wereldse inspiratie van Duca!

Artikel delen