Chef’s Harvest: verse frites met de ultieme smaak

Chef’s Harvest: verse frites met de ultieme smaak

Er is veel vraag naar verse, pure, smaakvolle en lokale producten. Producten die waarde toevoegen, die kansen bieden om iets verrassends te serveren en waarmee de menukaart verrijkt wordt. Producten met een verhaal, die bijdragen aan de culinaire smaakbeleving van gasten. Farm Frites speelt in op deze vraag met een nieuwe productrange: Chef’s Harvest.

Chef’s Harvest

Chef’s Harvest zijn frites gemaakt van smaakvolle Agria aardappelen, die streng geselecteerd en beoordeeld worden op verschillende kwaliteitsaspecten. De aardappelen worden door de boeren met passie en vakmanschap geteeld in de voedingsrijke kleigronden. Vervolgens op authentieke wijze geproduceerd voor de ultieme aardappelsmaak.

Met Chef’s Harvest serveert u gasten een kwalitatief hoogwaardig product. Deze, in 100% zonnebloemolie voorgebakken, verse 12 mm-frites worden rustiek gesneden en zijn verkrijgbaar met of zonder schil. Perfect bij een mooie steak of vis. Of als basisingrediënt voor loaded fries.

Voor échte fijnproevers

Farm Frites licht toe: “Chef’s Harvest is speciaal ontwikkeld als antwoord op de vraag naar pure, smaakvolle, verse frites met optimaal bereidingsgemak. Zo weten we dat er in de keuken door tijd- of personeelsgebrek soms geen mogelijkheid is om frites zelf te snijden. Door onze authentieke bereidingswijze van snijden en voorbakken garanderen we een kwalitatief alternatief voor de échte fijnproevers. Frites met een zachte interne structuur, zonder toevoegingen en het hele jaar rond van constante kwaliteit.”

Chef's HarvestChef's Harvest

Chefs waarderen smaak, kleur en gemak

De chefs waarderen vooral de uitgebalanceerde aardappelsmaak, de goudbruine kleur en het ultieme bereidingsgemak. Deze groep ziet Chef’s Harvest als het beste alternatief voor zelf gesneden frites.

Samen met mens en natuur

De ontwikkeling van Chef’s Harvest is een mooi voorbeeld van de manier waarop Farm Frites al bijna een halve eeuw gepassioneerd samenwerkt met mens en natuur. Samen met chefs en ondernemers van nu, die de inspiratie bieden voor nieuwe ranges en fritessoorten. En de boeren die hiervoor het beste uit de natuur weten te halen.

Wilt u meer informatie of een proefverpakking aanvragen? Klik hier!

Artikel delen