Ontmoet elkaar op BBB Maastricht 2021

Ontmoet elkaar op BBB Maastricht 2021

Van 11 t/m 13 oktober 2021 barst BBB Maastricht los en gaan wij drie dagen lang proeven, beleven en netwerken. En wat hebben wij er zin in om elkaar weer fysiek te ontmoeten!

BBB Horeca Summit

Nieuw dit jaar is de BBB Horeca Summit, die BBB Maastricht organiseert in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality. Gedurende 3 dagen gaan topsprekers en CEO’s uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek en geven zij antwoord op prangende vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals.

Het programma

BBB Maastricht biedt daarnaast een bomvol programma met onder andere de Best Burger Benelux Battle in samenwerking met LA Streetfood, het Limburgplein vol streekproducten, de sfeervolle Pubstreet, de Green Chef XL Battle in samenwerking met de Cas Spijkers Academie, de traditionele demokeuken met internationale sterrenchefs, de Gault&Millau Chef’s Table, wine tasting met Limburgse wijnen, speciale aandacht voor barista’s en bartenders en volop mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten op het geheel vernieuwde netwerkplein.

Bezoek gratis Folie Culinaire

Bezoekers van de BBB mogen dit jaar gratis Folie Culinaire bezoeken: de place-to-be voor innovaties en bijzondere producten uit het hogere, exclusieve segment. In de befaamde demokeuken tonen sterrenchefs hun culinaire kunsten en kunnen bezoekers hun signature dishes proeven.

bbb maastricht folie culinaire

Nieuw: Best Bartender Battle Benelux 2021

Het creatieve gebruik van spirits zorgt voor een unieke identiteit van de horecaondernemer en hierin staat de chefkok van de bar, de BARTENDER centraal. De cocktailbartender is de vaardigheden van de oude kastelein of barman inmiddels ver voorbij gegroeid, waarbij heftig geëxperimenteerd wordt met smaken, ingrediënten en variaties op klassiekers tot aan ware alchemisten om de gasten te voorzien van de beste en meest spectaculaire vloeibare creaties.

BBB Maastricht 2021 presenteert de Best Bartender Battle Benelux, met een jury bestaande uit o.a. Victor Abeln (bekend van First Dates), Jeffrey Raimond en Mads Voorhoeve en een finale op maandag 11 oktober.

Wie maakt de beste burger van de Benelux?

Dat de luxe hamburger de laatste jaren een sterke opmars heeft doorgemaakt, zal jou niet zijn ontgaan. Bijna elk succesvol horecabedrijf heeft een moderne variant van de klassieke Amerikaanse hamburger op de menukaart staan. Van classic burgers tot Korean fusion burgers en van 100% plant-based tot luxe over-the-top burgers met bladgoud en foie gras.

BBB Maastricht en LA Streetfood presenteren de Best Burger Benelux 2021 in de categorieën ‘meat based’ en ‘plant based’, met een een zinderende finale op dinsdag 12 oktober tijdens BBB Maastricht. Hier worden de deelnemende finalisten door een vakjury beoordeeld op samenspel van smaken, creativiteit, keuze van ingrediënten, originaliteit, uitstraling en presentatie.

Mis het niet en registreer vandaag nog gratis je bezoek aan BBB Maastricht 2021!

Artikel delen