Volop keuze: welke Remia mayonaise past bij jou?

Volop keuze: welke Remia mayonaise past bij jou?

Dat Nederlanders smullen van mayonaise, is bekend. Maar nergens is het assortiment uitgebreider dan bij Remia Professioneel, zeker nu de sauzenmaker een nieuwe variatie introduceert. De vraag is: welke mayo past bij jou?

 

Voor de echte liefhebbers is de ene mayonaise de andere niet. Daarom biedt Remia Professioneel een assortiment mayonaises met ieder een eigen profiel en een lijn Legendary Real Tasty Mayonnaise met uitgesproken smaken. Zo kun jij de perfecte mayonaise kiezen voor jouw frites, broodjes of huisgemaakte sauzen en dressings. 

Rijke smaakmakers

Voor wie zich echt wil onderscheiden met onvergetelijke smaken, heeft Remia de serie Legendary Real Tasty Mayonnaise: romige mayonaises die elk gerecht verrijken. Ze zijn multi-toepasbaar, gemaakt met vrije- uitloopeieren en glutenvrij.

Met Legendary Mayonnaise til jij jouw loaded fries, hamburgers, broodjes en wraps in een handomdraai naar een hoger niveau. Zoals de Black Truffle Mayonnaise. Dit is een klassieker, met echte Italiaanse zwarte truffels. De romige en frisse Lemon Pepper is bereid met verse lemonpuree en crushed black pepper. En voor wie smult van een beetje pittigheid is er Garlic Sriracha, gemaakt met sriracha en een vleugje knoflook.

Nieuwe Legendary Mayonnaise

Het nieuwste lid in deze smaakvolle serie is de Green Pesto Mayonnaise. Deze romige en frisse saus wordt gemaakt met verse groene pesto. Pijnboompitten en kaas zorgen voor een hartige smaak. Heerlijk bij loaded fries, een rijk belegd broodje, hamburger en maaltijdsalade. Wil jij deze nieuwe smaakmaker proberen?

Vraag hier een sample aan

 

Romige mayonaise

Ben je op zoek naar een mayonaise met een volle en romige smaak, dan is Remia Original 80% de juiste keuze. Voor fans van een ouderwets lekkere mayonaise is dit een ware traktatie. Dat geldt ook voor de oer-Hollandse Gouda’s Glorie Mayonaise. Vol en romig en met een klein zuurtje. Beiden worden bereid met vrije-uitloopeieren en zijn gluten- en lactosevrij.

 

Bourgondisch genieten

Met DeVlaendere is het echt Bourgondisch genieten. Deze mayonaise is licht ziltig en heeft ook een fris zuurtje. Lekker bij frites met Vlaamse stoof en op een rijk belegd broodje. Deze saus is niet alleen gluten- en lactosevrij, maar ook suikervrij. Remia heeft een aantal mooie recepten voor broodjes met DeVlaendere Mayonaise.
 

100% plantaardig

Like!Mayo is een saus voor iedereen. Deze is volledig allergenenvrij, bereid met 70% zuivere zonnebloemolie en 100% plantaardig. Net als de andere sauzen leent Like!Mayo zich uitstekend als basis voor huisgemaakte sauzen en dressings. Remia heeft hier een aantal mooie recepten voor.

Vraag een gratis sample Green Pesto Mayonnaise aan

 

Artikel delen