Salomon breidt plantaardige productlijn uit

Salomon breidt plantaardige productlijn uit

SALOMON FoodWorld® breidt haar succesvolle plantaardige productlijn uit: GREEN HEROES Plant Chik’n® Nuggets zijn een veganistische variatie op opnieuw een bestseller, en exclusief ontwikkeld en beschikbaar voor de foodservice industrie.

chicken nuggets vega salomon foodworld

Plantaardige varianten

Een moderne held moet groen zijn. Net als de innovatieve GREEN HEROES van SALOMON FoodWorld. Sinds begin dit jaar is deze foodservice specialist bezig met het lanceren van plantaardige varianten van hun bestverkopende producten. Hiermee bieden ze restaurateurs een eenvoudige oplossing voor iedere gast - vleesliefhebbers, flexitariërs, vegetariërs en veganisten - in de vorm van een trendy productlijn. De nieuwste helden in deze lijn zijn de GREEN HEROES Plant Chik'n® Nuggets.

Overtuigende Chik'n® smaak

Deze veganistische topsnack is gemaakt van 100% tarwe-eiwit en doet je verbazen met de echte Chik'n® smaak. De krokante en toch zachte veganistische tempura laag is niet alleen lekker, maar maakt deze kleine groene helden ook nog eens niet van ‘echt’ te onderscheiden. In uiterlijk, smaak, en textuur: deze nuggets slagen voor elke test die de gast kan bedenken!

Nog meer heldhaftige voordelen

Restaurateurs kunnen ook direct genieten van de veelzijdigheid en heldhaftige voordelen van de GREEN HEROES Plant Chik'n® Nuggets. De veganistische versie van ieders favoriet is een snack in trek bij groot en klein. Gewoon als fingerfood, crunchy salade topping, of als een echte held to-go. Je maakt de GREEN HEROES Plant Chik'n® Nuggets snel in de frituur, combisteamer of Merrychef.

Nieuwe generatie - nieuw genieten

Als een leidende specialist in foodservice, ziet en stuurt SALOMON FoodWorld® de veranderingen in de markt, om zo restaurateurs te kunnen voorzien van eigentijdse topproducten met een makkelijke bereiding. Met de nieuwe GREEN HEROES productlijn, richt SALOMON zich op de meest belangrijke doelgroep voor buitenshuis eten: generaties Y en Z. Hun nieuwe definitie van genieten heeft geleid tot een veranderende foodservice markt. Zij eisen innovatieve, duurzame, en smaakvolle eetervaringen. Oftewel: echte GREEN HEROES!

Ontdek meer GREEN HEROES

Artikel delen