Let's go vega(n)! Zo zet je plant-based fingerfood op je menu

Let's go vega(n)! Zo zet je plant-based fingerfood op je menu

De gast denkt steeds duurzamer, en maakt nu ook bewust andere keuzes als het gaat om snacks op de borrelkaart. Met vegetarisch, vegan of plant-based op je menukaart maak je je gasten blij én het is beter voor het milieu. SALOMON FoodWorld® geeft tips voor een plant-based borrelkaart.

Vegetarisch, vegan, plant-based én beter voor het milieu

Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe snacks van SALOMON FoodWorld®. Hapjes waar je gast zonder schuldgevoel zijn of haar tanden in kan zetten. De ouderwetse bitterbal of kaastengel zijn namelijk allang niet meer de enige snacks die je op de borrelkaart moet hebben staan om je gasten anno 2022 aan tafel te krijgen.

Plant-based snacks voor op de borrelkaart

E2_GreenHeroesPlant_Chikn_Nuggets_72dpi_Freisteller-2

In 2021 introduceerden SALOMON FoodWorld® de GREEN HEROES-lijn. Daar voegen ze nu twee plant-based snacks aan toe die een plekje op de borrelkaart zeker verdienen.

1. GREEN HEROES Plant Chili Nuggets

Het vegan antwoord op de populaire Chilli & Cheese Nuggets: GREEN HEROES Plant Chili Nuggets. Groene snacksterren met een romige vulling, pittige stukjes jalapeño en dat alles in jasje van tempura. Daar gaat zelfs de grootste kaasfan van overstag! 100% vegan, 100% plant-based en niet van het origineel te onderscheiden.

GreenHeroesPlantChiknNuggets_Tray_72dpi_Freisteller-2

2. GREEN HEROES Plant Chik’n® Nuggets

Ook nieuw: GREEN HEROES Plant Chik’n® Nuggets. Deze nuggets zijn gemaakt van 100% tarweproteïne en zitten in een knapperig en vegan jasje van tempura. Deze groene snacks zullen alle gasten doen watertanden, van de echte carnivoren tot de vegans.

100% plant-based

Deze nieuwe 100% plant-based versies zijn heel veelzijdige snacks. Lekker als fingerfood, als smakelijke topping bij de salade, of als ster op een take-away-menu. GREEN HEROES zijn favoriet bij groot én klein en last but not least: ze zijn heel snel klaar. Alle seinen op groen dus voor plant-based snacks!

Benieuwd? Vraag een proefpakket aan!

Het water loopt je nu vast in de mond. Via onderstaande button vraag je een gratis proefpakket aan met onder andere de plant-based GREEN HEROES Plant Chili Nuggets en GREEN HEROES Plant Chik’n® Nuggets, maar ook andere snacks van SALOMON FoodWorld®.

Vraag hier een gratis monster aan

Artikel delen