advertorial

Desserts openen deuren, harten en gesprekken

Desserts openen deuren, harten en gesprekken

Voor mooie en smaakvolle desserts ben je bij Sweet Street aan het juiste adres. Met gebruik van duurzame ingrediënten en met de toewijding verwachtingen te overtreffen, is Sweet Street onder leiding van Sandy Solmon, een begrip in de wereld van desserts geworden.

sandy solmon

Sandy Solmon

In 1979 begon Sandy Solmon in Reading, Pennsylvania, klassieke Amerikaanse koekjes te bakken in een garage met twee compartimenten. Ze testte onvermoeibaar recepten en ingrediënten en vond de perfecte balans, een harmonische smaak, textuur en de ongrijpbare dimensie van kunstigheid, de je ne sais quoi, die geweldige van goede onderscheidt! Sweet Street was geboren.

Sweet Street desserts

sweet street dessertsTegenwoordig is Sweet Street de toonaangevende innovator in de dessert industrie gedreven door Sandy aan het hoofd van onderzoek en ontwikkeling en een team van gepassioneerde onderzoekers en receptontwikkelaars met afnemers in meer dan 70 landen op bijna elk continent.

"Desserts openen deuren, harten en gesprekken " ~ Sandy Solmon, oprichter van Sweet Street Desserts

Missieverklaring

sweet street desserts

De kracht van GOOD FOOD SHARED inspireert ons allemaal bij Sweet Street om te innoveren en het beste, heerlijke te creëren dat wereldwijd wordt geserveerd.

Wij bij Sweet Street kiezen ervoor om de marktleider te zijn en de norm te stellen waaraan alle anderen worden beoordeeld.

Onze Passie voor pure, duurzame ingrediënten en niet-aflatende toewijding om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, verzekert onze toekomst.

Artikel delen