advertorial

Topking geeft kleur aan de borrelkaart

Topking geeft kleur aan de borrelkaart

Eindelijk! We hebben er zo lang naar gesnakt, maar nu mogen we weer. Heerlijk borrelen op een terras of binnen. Honderd procent genieten. Met al je zintuigen. Dan kies je voor echt. Echt lekker. KaasTengels® van Topking – de échte - dus. Met KaasTengels® op de kaart heb je als horeca-ondernemer een streepje voor. Echt waar!

Topking kaastengels

KaasTengels® van Topking

Iedereen kent ze: KaasTengels®. Knapperige miniloempiaatjes gevuld met de beste kaas. Verrukkelijk bij een goed glas wijn of een biertje, als tussendoortje of als appetizer. Verkrijgbaar in vier smaken: Jonge Kaas, Oude Kaas, Sweet Chili en Old Amsterdam. Klein van formaat, voor grootste (borrel)momenten, voor echte fijnproevers.

Vóór de eerste hap weet je het al: dit zijn de enige échte. De hippe, authentieke hapjes van Topking hebben vanaf nu een streepje op hun crunchy flens. KaasTengels® Jonge Kaas hebben een grasgroen streepje, Oude Kaas een lichtbruin streepje, Sweet Chili is herkenbaar aan een oranje streepje en Old Amsterdam aan een donkerbruin streepje.

In een nieuw jasje

Het nieuwe jasje past naadloos in de ambities van Topking. Met productinnovaties en receptuurontwikkelingen kleurt de koning van de fingerfood de foodtrends van vandaag en morgen: fast casual, vega, hippe hapjes, mood en instagrammable food. Dat is dus niet alleen een kwestie van smaak, ook van design. Het nieuwe, onderscheidende streepje op de KaasTengels® is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dus helemaal safe. Dankzij de ludieke, unieke én duurzame striping weet je als gast in één oogopslag: deze borrelplank staat voor kwaliteit. Dat proef je!

Zien, proeven en ervaren? Mail naar verkoop@topking.nl.

De vier smaken van KaasTengels® :

  • KaasTengels® Jonge Kaas - Romige, vegetarische kaas
  • KaasTengels® Oude Kaas - Pittige, natuurgerijpte 48+ kaas
  • KaasTengels® Sweet Chili - Oude kaas met jalapeños en zoete, pikante peppadew pepers
  • KaasTengels® Old Amsterdam - Old Amsterdam 48+ kaas

kaastengels jonge kaaskaastengels oude kaaskaastengels sweet chilikaastengels old amsterdam

Artikel delen