advertorial

Brulsaus, de rijk gevulde saus voor heel NL

Brulsaus, de rijk gevulde saus voor heel NL

We brullen het van de daken, Nederland heeft er een nieuwe rijk gevuldesaus bij: Brulsaus! Een saus om je assortiment meteen een nieuw impuls te geven. Met een heerlijke, toegankelijke smaak die heel Nederland zal laten brullen en smullen. De frisse, zoetzure tonen maken heel veel populaire fast-casual gerechten nóg lekkerder en zorgen ervoor dat de saus direct een publiekslieveling kan worden.

All-in-one sausverstegen all-in-one saus

De Brulsaus is rijk gevuld met grove stukjes ui en augurk. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook heel makkelijk. Hierdoor heb je namelijk geen garnering meer nodig om gerechten lekker en aantrekkelijk te serveren. De saus doet het werk voor je.

De Brulsaus is gemaakt met de beste kwaliteit kruiden en specerijen, zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat proef je.

verstegen gerechten

Brullend lekkere gerechten

Doordat de Brulsaus een all-in-one saus is, zet je in een handomdraai de lekkerste en meest originele fast-casual gerechten op tafel. Inspelend op trends of als aanvulling op de echte klassiekers.

verstegen menukaart

De saus combineert heerlijk met loaded fries of met traditionele friet, maar is ook superlekker op een broodje hamburger, bij frikandellen, kibbeling of bij een lekker stukje vlees. Het biedt bovendien de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe gerechten te creëren, zoals Brulfriet, een -burger of -nacho’s.

 

Bestel nu 3 flessen Brulsaus en ontvang een gratis Brulpakket*!

Klik hier om te bestellen

*Het Brulpakket bevat 20 tafelkaarten met menusuggesties en prijspanel en 3 receptkaarten met inspirerende gerechten om van te brullen en te smullen!

Artikel delen