advertorial

Lekker: de vernieuwde satésaus van Verstegen

Lekker: de vernieuwde satésaus van Verstegen

Wie de ontwikkelingen in de foodsector in de gaten houdt, ziet dat er steeds bewustere keuzes worden gemaakt. Het draait niet alleen om ‘lekker’ en om ‘smaak’, maar ook om ‘verantwoord genieten’. Op basis van deze ontwikkeling heeft Verstegen haar satésaus vernieuwd en verbeterd.

100% plantaardig en vegan geschikt

Met de vernieuwde receptuur zet Verstegen de nieuwe standaard in de markt. De satésaus bevat namelijk 42% minder suiker, 33% minder zout en 25% minder vet ten opzichte van de oude receptuur. De saus is bovendien ook 100% plantaardig en vegan geschikt. Lekker wordt zo ook een bewuste en verantwoorde keuze.

satésaus van verstegen

Satésaus van Verstegen

Satésaus van Verstegen was altijd al een satésaus die iedereen lekker vindt en met veel gerechten gecombineerd kan worden. De vernieuwde receptuur bevat ook nog eens 42% minder suiker, 33% minder zout en 25% minder vet ten opzichte van onze oude receptuur. Cijfers waar Verstegen de nieuwe standaard mee zet. Ook is de saus nu volledig plantaardig en geschikt voor veganistische leefstijlen. De vernieuwde satésaus biedt de foodprofessional de mogelijkheid om iedereen lekker en verantwoord te laten genieten. Van echte Bourgondiërs tot plantaardige eters.

satésaus van verstegen

Veelzijdig toepasbaar

De smeuïge satésaus van Verstegen is kant-en-klaar voor gebruik, zit boordevol met de beste gebrande pinda’s en specerijen en wordt door Verstegen op een duurzame manier geproduceerd: volledig CO2-neutraal. De satésaus is veelzijdig toepasbaar en ideaal voor de verdere verwerkingen in of bij gerechten. Denk aan saté, maar ook bijvoorbeeldbij frites, Oosterse maaltijden, een stukje vlees van de BBQ of zelfs als smaakvolle verrijker bij vegetarische en zelfs veganistische gerechten. De satésaus is daarbij verkrijgbaar in meerdere verpakkingsvormen zoals sticks, portiecups, bekers en emmers.

peanuts satésaus verstegen

Met de vernieuwde satésaus van Verstegen wordt het voor foodprofessionals nog eenvoudiger om in te spelen op de vragen uit de markt. Een kant-en-klare satésaus die in een handomdraai te bereiden is, net zo lekker smaakt als de traditionele variant, maar ook heel verantwoord is.

Meer over de producten van Verstegen

Artikel delen