advertorial

Beste keukengerei: ga zelf op onderzoek uit

Beste keukengerei: ga zelf op onderzoek uit

Er zijn natuurlijk voor een professionele keuken andere apparaten nodig dan voor een doorsnee huishouden, maar dat geldt lang niet voor alles. Veel zaken die in de keuken worden gebruikt, zijn op de consumentenmarkt gewoon verkrijgbaar in een dusdanige kwaliteit dat je er ook als professional goed mee uit de voeten kunt. Ga dus zelf op onderzoek uit wanneer je keukengerei wilt aanschaffen.

Keukengerei voor de horeca

Wanneer je als ondernemer in de horecabranche werkt, kun je regelmatig mailtjes, telefoontjes en brochures ontvangen van bedrijven die je allerlei zaken willen verkopen die blijkbaar onmisbaar zijn voor jou om aan te schaffen. Natuurlijk doen die bedrijven dat vooral om er zelf beter van te worden en niemand kan beter bepalen wat je precies nodig hebt in de keuken van je bedrijf dan jijzelf! 

keukengerei horeca koksmessenAlles op één website

Het aanschaffen van keukengerei is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Je weet dus vaak niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken. Want hoe weet je zeker of de kwaliteit van bepaalde apparaten of gebruiksvoorwerpen voldoet aan jouw specifieke - en ongetwijfeld strenge - eisen? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: laat je in je zoektocht leiden door de ervaring van experts en de mening van ervaringsdeskundigen!

Er zijn met heel veel keukenapparaten en keukengerei tests gedaan en de resultaten van die tests zijn verwerkt in panklare adviezen. Hierdoor hoef je niet eindeloos te blijven zoeken, alles staat al keurig en overzichtelijk op één website naar categorie gerangschikt. Zo zie je in één oogopslag wat voor een bepaald artikel de beste koop is. Handig is bovendien dat je meteen kunt zien waar het product te verkrijgen is.

Beoordeeld op meerdere punten

Goed keukengerei moet functioneel zijn, handig in het gebruik en ook een lange levensduur hebben. Het is die combinatie van factoren die het ene product hoger in de testresultaten doet belanden dan het andere. Een voordeel van dergelijke tests is dat de experts vaak naar dingen kijken waar je zelf misschien niet aan had gedacht.

Zou je bijvoorbeeld zelf een blikopener gaan kopen, maar moet iemand anders in je bedrijf er uiteindelijk mee werken en is diegene linkshandig? Dan is natuurlijk wel van belang dat de blikopener voor linkshandigen geschikt is. Zeg eens eerlijk: zou je daar zelf aan hebben gedacht, als je rechtshandig bent?

Met professioneel uitgevoerde tests heb je op deze manier voor elke productgroep gedetailleerde informatie in handen, op basis waarvan je een goede afweging kunt maken.

Grote apparaten

Spraken we zojuist nog over blikopeners, de testresultaten beperken zich niet tot alleen klein keukengerei. Ook grote apparatuur is uitvoerig getest, van afzuigkap tot speciale wijnkoelkast. Dit zijn apparaten die aan specifieke eisen moeten voldoen en voor elke keuken zijn die eisen weer anders.

Het is dus aan jou om te bepalen wat het beste bij jouw situatie past, maar voor alles wat je in de keuken nodig hebt, geldt dat er duidelijke testresultaten voorhanden zijn, die het kiezen een stuk gemakkelijker maken!

Bekijk hier de best geteste materialen en apparaten voor in je keuken

Artikel delen