Authentieke en wereldse gerechten steeds populairder: hoe voldoe je aan de vraag?

Cajunkruiden van Verstegen

Authentieke en wereldse gerechten steeds populairder: hoe voldoe je aan de vraag?

De vraag naar exotisch en authentiek eten groeit! Tijd om je menukaart onder de loep te nemen en je gerechten hierop aan te passen. Met de zestien nieuwe kruidenmixen (zonder toegevoegd zout) uit het World Spice Blends Pro-assortiment van Verstegen voeg je snel en makkelijk nieuwe en rijke smaken toe.

Een wereld aan smaken

Kleurrijke en geurige kruiden & specerijen: ze zijn de basis van elke keuken. Ze brengen je gerechten goed op smaak en dat is wat de gast van nu dan ook verwacht. Daarom ontwikkelde Verstegen zestien authentieke kruidenmixen, waarmee chef-koks in een handomdraai de meest wereldse gerechten serveren.

'Je zet een wereld aan nieuwe smaken op jouw menu'

De zestien kruidenmixen zijn gemaakt volgens originele receptuur met ingrediënten van topkwaliteit en zijn zonder toegevoegd zout. Hierdoor geef je gerechten in een handomdraai een authentiek karakter. Van Indiase linzensoep met garam massala tot een gumbo uit Louisiana met spicy cajunkruiden: met de World Spice Blends Pro zet je een wereld aan unieke smaken op jouw menu!

Over de blends

De zestien nieuwe blends bevatten kruiden uit de populairste internationale keukens van vijf continenten. Ze zitten in compacte verpakkingen, waardoor je de kruidenmixen efficiënt opbergt in de keuken. Neem je gasten mee op reis en geef karakter aan het menu met de nieuwe World Spice Blends Pro van Verstegen.

Klik hier voor meer informatie over de kruidenmixen

Links: Rodebietencarpaccio gemaakt met Verstegen chermoula-kruidenmix
Rechts: Piri piri-borrelplank gemaakt met Verstegen piri piri-kruidenmix
Verstegen-Chermoula Verstegen-Midden-Oosten-Afrika
Artikel delen