advertorial

Voeg pit toe aan vegan streetfood met TABASCO Sriracha + gratis proefpakket

Voeg pit toe aan vegan streetfood met TABASCO Sriracha + gratis proefpakket

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. En nog nooit was het aanbod aan vegan happen zo breed. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Verras je gasten met vegan streetfood met pit en voeg TABASCO Sriracha toe aan de snacks op jouw borrelkaart. 

Vegan streetfood met pit 

Soms moet je dingen net even wat anders doen. Zoals een variantie op de borrelplank: neem de gasten mee op avontuur en speel in op de vraag naar avontuurlijk eten. Bijvoorbeeld door een unieke borrelplank met vegan street food te creëren. De gegrilde vegakipspiesjes en tortilla met vegakip, tomaat, avocado, limoen, ui en veldsla smaken net zo fantastisch als ze eruit zien. Voeg een paar druppels TABASCO Sriracha toe voor die unieke smaakbeleving. Deze mix van pittige, zoete en hartige smaken is een uitbreiding binnen de gehele TABASCO-range. Serveertip: de TABASCO Sriracha past ook goed als dipsaus bij vegan borrelbites.

Benieuwd naar de TABASCO Sriracha?

Vraag een gratis proefpakket TABASCO aan door een email te sturen naar: order@bickery.nl onder vermelding van 'Proefpakket Entree TABASCO'. Geef je zakelijke adres op en Bickery stuurt je een gratis pakket toe, zolang de voorraad strekt.

Ja, ik ontvang graag een proefpakket

Artikel delen