advertorial

Maak de borrel specialer met de culinaire croquetjes van Cas Culinair + gratis proefpakket

Maak de borrel specialer met de culinaire croquetjes van Cas Culinair + gratis proefpakket

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met de nieuwste innovaties op snackgebied. Ga bijvoorbeeld voor een borrel met een culinair randje en zet de Petites Croquettes van Cas Culinair op de kaart. Of serveer ze als amuse of bij een salade of (voor)gerecht.

Culinaire Croquetjes

Met de Petites Croquettes van Cas Culinair maak je de borrel net een beetje specialer. Voor deze verfijnde croquettes worden ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, zoals luxe ragouts en kruim van geroosterd brood. Dit geeft de croquettes een krokante korst en een rijke smeuïge vulling. Ze zijn er in negen smaken, van chorizo tot red curry, oude kaas en gamba. Daarnaast bevat het assorti- ment een draadjesvlees- croquette, een garnalen- croquette en een Hollandse en Brabantse bitterbal. Serveer deze bites ook eens als amuse of bij een salade, lunch of (voor)gerecht.

BENIEUWD NAAR DE Petites Croquettes van Cas Culinair?

Wil je de nieuwe Petites Croquettes bij jou in de zaak serveren? Cas Culinair biedt een gratis proefpakket aan voor horeca-ondernemers. Vraag deze aan via de button.

Vraag hier een proefpakket aan

Artikel delen