Vegetarische bites van Holtkamp Horeca + gratis monsters

Vegetarische bites van Holtkamp Horeca + gratis monsters

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. En nog nooit was het aanbod aan vegan happen zo breed. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met het vegetarische assortiment van Holtkamp Horeca. Lees hoe je deze vegetarische bites kunt serveren als borrel, maar ook hoe je ze kunt combineren in een gerecht.

Vegetarische bites met aandacht en vakliefde 

Holtkamp Horeca maakt de vegetarische bites met aandacht en vakliefde. In het assortiment: de Mini Oude Kaas Croquet en de Oude Kaas Bitterbal, maar ook de Mini Groente Croquet en de Bitterbal Mediterraanse Groente met een vulling van rode en gele gegrilde paprika, zongedroogde tomaatjes, ui, knoflook, zwarte bonen en sojaboontjes. Serveer deze eens met een carpaccio van gegrilde paprika, pico de gallo, geraspte Parmezaanse kaas, ingelegde radijs en een crème van groene kruiden. Dat klinkt toch hemels!

BENIEUWD NAAR DE vegetarische bites van Holtkamp Horeca?

Wil je het vegetarische assortiment van Holtkamp Horeca bij jou in de zaak serveren? Vraag via onderstaande button gratis monsters aan!

Vraag hier monsters aan van Holtkamp Horeca

Artikel delen