70 borrelgerechten die je snel en met weinig keukenruimte in elkaar zet

70 borrelgerechten die je snel en met weinig keukenruimte in elkaar zet

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met de nieuwste innovaties op snackgebied. Heb je weinig ruimte in de keuken? Laat je inspireren door de zeventig gerechten van Kleinste Keuken en bedien je gasten in een handomdraai.

Kleinste keuken

Wil jij jouw gasten verschillende borrelbites aanbieden, maar heb je geen keuken of weinig ruimte? Kleinste Keuken is een laagdrempelig foodconcept, waarmee je snel extra food aanbiedt. Het bestaat uit meer dan zeventig gerechtjes voor op de borrelkaart: van bitterballen en nacho’s tot pizza en flammkuchen. Borrelbites die het gegarandeerd goed doen in jouw zaak of op jouw terras. Onderdeel van het foodconcept is de Merrychef: een compacte high speed frituur-oven-grill, die achter iedere bar past en makkelijk te bedienen is met één druk op de knop. Extra personeel is dus niet nodig.

Laat je inspireren door de zeventig gerechten van Kleinste Keuken en bedien je gasten in een handomdraai. Vraag via onderstaande button ook een gratis demo aan.

Bekijk hier de borrelbites recepten

 

Artikel delen