advertorial

Met de P!CKERS van McCain zet je de ideale sharing plate op de kaart + gratis proefpakket

Met de P!CKERS van McCain zet je de ideale sharing plate op de kaart + gratis proefpakket

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. En nog nooit was het aanbod aan vegan happen zo breed. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met de nieuwste innovaties op snackgebied. Serveer bijvoorbeeld een sharing plate met de P!CKERS van McCain.

Pick & MIx

Een sharing plate is de ideale oplossing voor het borrelseizoen. Veelzijdig, want je biedt voor ieder wat wils, of je gasten nu vleeseters, vegetariërs of flexitariërs zijn. McCain komt met P!CKERS: een mix van bites die bij iedereen in de smaak vallen. Zoals de Jumbo Chicken Wings en de veggie en kaas appetizers: Mozarella Sticks, Mini Onion Rings en Camembert Bites. Al deze Pickers zijn breed inzetbaar, snel en gemakkelijk te bereiden en niet onbelangrijk, je realiseert er marge mee.

Benieuwd naar de Mini Crispy Onion Rings van Mccain?

McCain biedt gratis proefpakketten aan voor de horeca. Vraag dit proefpakket aan met Mini Crispy Onion Rings via onderstaande button.

Vraag hier een proefpakket aan

Artikel delen