advertorial

Een bitterbal met de smaak van Old Amsterdam + gratis proefbox

Een bitterbal met de smaak van Old Amsterdam + gratis proefbox

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met de nieuwste innovaties op snackgebied. Serveer bijvoorbeeld de kaasbitterballen van Buitenhuis Old Amsterdam: een bitterbal met de onmiskenbare smaak van Old Amsterdam

Met de smaak van old Amsterdam

Buitenhuis Old Amsterdam kaasbitterballen zijn diepgevroren borrelbites die gemakkelijk en snel te bereiden zijn. Kenmerkend voor deze smaakvolle kaasbitterballen is de vulling van smeuïge, pittige en lichtzoete ragout, die omhuld wordt met een krokante korst. Een bitterbal met de onmiskenbare smaak van Old Amsterdam is een aanvulling op iedere de borrelplank. De bitterbal weegt ruim 25 gram en daarmee heb je met zes ballen per portie een goede serve.

BENIEUWD NAAR DE Old Amsterdam Bitterballen?

Wil jij de Old Amsterdam bitterballen bij jou in de zaak serveren? Buitenhuis Old Amsterdam biedt een gratis proefbox aan voor geïnteresseerden. Vraag de proefbox aan via onderstaande button, gegarandeerd dat ze daarna op jouw borrelkaart verschijnen. 

Vraag hier een proefpakket aan

Artikel delen