Voor de echte bourgondiër: mini-croquetten van Oma Bobs + gratis proeverij

Voor de echte bourgondiër: mini-croquetten van Oma Bobs + gratis proeverij

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. En nog nooit was het aanbod aan vega(n) happen zo breed. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met diverse smaken van Oma Bobs mini-croquetten. 

Groots in smaak

Ze zijn iets groter dan een bitterbal, maar kleiner dan een croquette: de mini-croquetten van Oma Bobs. Een ideaal product voor het borrelmoment. Van klassieke Hollandse borrelplank tot een heerlijke Spaanse tapasplank en van borrelplank zonder vlees of vis tot een verrukkelijke borrelplank voor een echte Bourgondiër: met de heerlijke en diverse smaken van de Oma Bobs mini-croquetten kun je onbeperkt combineren en zit er voor iedereen wel iets bij. Wat dacht je van de smaken Rendang, Bospaddenstoel of Chorizo? Met liefde bereid op ambachtelijke wijze. En dát proef je!

BENIEUWD NAAR DE mini-croquetten van oma bobs?

Oma Bobs biedt gratis proeverijen aan voor de horeca. Maak een keuze uit een vleesvrije proeverij, een standaard proeverij of ontvang beide. Vraag deze proeverij aan via onderstaande button.

Vraag hier een proeverij aan

Artikel delen