Voor vegans en meatlovers: ei-vrije mayo met Chipotle of Truffel + gratis Like!Mayo tube

Voor vegans en meatlovers: ei-vrije mayo met Chipotle of Truffel + gratis Like!Mayo tube

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. In het nieuwe borrelseizoen mogen de vegan borrelbites niet ontbreken. En bij deze borrelbites hoort natuurlijk een vegan saus. Serveer ze bijvoorbeeld met de ei-vrije Like!Mayo in de smaken Chipotle, Truffel en Original.

VOOR VEGANS EN MEATLOVERS

In het nieuwe borrelseizoen mogen de vegan borrelbites niet ontbreken, want gasten kiezen steeds vaker voor plantaardig. Naast de Original Like!Mayo introduceert Remia twee nieuwe smaken: de Like!Mayo Chipotle en Like!Mayo Truffel, twee ei-vrije mayo’s waarmee je al je borrelbites van een heerlijke smaak voorziet. De Like!Mayo Chipotle is een pittige Mayo met de herkenbare smaak van gerookte peper. De Like!Mayo Truffel is bereid met echte Italiaanse zwarte truffels. De sauzen zijn multitoepasbaar voor vele bites en gerechten en vallen niet alleen in de smaak bij vegans, maar ook bij meatlovers. Like!Mayo is voor iedereen!

BENIEUWD NAAR DE smaken van Like!Mayo?

Wil jij de ei-vrije mayo's van Remia in jouw zaak serveren? Remia biedt een gratis tube aan voor geïnteresseerden. Vraag jouw favoriete smaak aan via onderstaande button.

Vraag hier een gratis tube aan

Artikel delen