Nieuwe vega(n) en plant-based snacks van SALOMON FoodWorld® + gratis proefbox

Nieuwe vega(n) en plant-based snacks van SALOMON FoodWorld® + gratis proefbox

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. En nog nooit was het aanbod aan vegan happen zo breed. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je gasten meegenieten van de vegetarische, vegan en plant-based snacks van SALOMON FoodWorld®. Zet bijvoorbeeld de Pickley & Cheese Bites of de Funky Falafel-lijn op de kaart. 

Let's veg! met de nieuwe SALOMON snacks

De nieuwe snacks van SALOMON FoodWorld® zijn vegetarisch, vegan en plant-based. Neem de Pickley & Cheese Bites: knapperig en romig. Heerlijk van smaak door de gesmolten kaas met gekruide augurk en een vleugje mosterd in een jasje van krokante nacho’s. Of de Funky Falafel-lijn met drie soorten snackballetjes in de smaken Ginger & Beetroot, Harissa & Grilled Pepper, en Edamame & Herbs. Echte eyecatchers op de borrelplank! In de Green Heroes-lijn: de Plant Chili Nuggets en Chik’n Nuggets. Lekker als fingerfood of topping. En met de Cauli Wings, pittige bloemkoolroosjes in een knapperig jasje, ben je helemaal on-trend.

Benieuwd naar de vega(n) snacks van Salomon Foodworld®?

Salomon Foodworld biedt gratis proefboxen aan met daarin Cauli Wings, Funky Falafel, Pickly & Cheese bites en GREEN HEROES Plant Chik'n® en Chili Nuggets. Vraag deze proefbox aan via onderstaande button.

Vraag hier een gratis proefbox aan

Artikel delen