advertorial

Geef je borrelplank een Aziatisch tintje met de Ichiban Snacks van Yama

Geef je borrelplank een Aziatisch tintje met de Ichiban Snacks van Yama

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met de nieuwste innovaties op snackgebied. Geef je borrelplank een Aziatisch tintje met de voorgegaarde Ichiban Snacks van Yama.

JAPANS FINGERFOOD

Je ziet ze in Japanse bars: die onweerstaanbare kleine hapjes die je met elkaar deelt. Edamame, sashimi, gefrituurde kara age, gegrilde yakitori, handgerolde springrolls of tatsuta. Die wil je toch ook op jouw kaart? Geef je borrelplank een Aziatisch tintje met de voorgegaarde Ichiban Snacks van Yama. De met de hand bereide producten volgens origineel Japans recept zitten boordevol umami. Serveer ze als fingerfood of verwerk ze in een salade of op een broodje. Ichiban Kara Age bestaan uit stukjes licht pittig gekruide kippenborst, gepaneerd met panko. Voor Ichiban Tatsuta is de kippendij gemarineerd in gember en knoflook. Alleen nog frituren en mooi presenteren. Itadakimasu!

Bekijk hier de Ichiban Snacks van Yama

Artikel delen