Chef Edwin Vinke haalt Zeeland naar Utrecht

Chef Edwin Vinke haalt Zeeland naar Utrecht

Na het overweldigende succes van de 3 Michelinsterren Stay & Dine met Erik van Loo en Peter Gast het afgelopen weekend, hebben we niemand minder dan topchef Edwin Vinke bereid gevonden om op 10, 11, 12 en 13 december bij Court Hotel zijn kookkunsten te tonen. Met een exclusief 6-gangen Fruits de Mer diner brengt hij het beste uit Zeeland naar Utrecht.

Edwin Vinke aan het roeredwin vinke zeeland naar utrecht

Al meerdere jaren zijn er geen sterrenrestaurants meer in Utrecht zijn. Daarom haalt Court Hotel topchefs uit alle windstreken naar Utrecht. Afgelopen weekend dus met topchefs uit Amsterdam en Rotterdam. Dit keer is het de beurt aan 2 Michelinsterren topchef Edwin Vinke, die een begrip is in Zeeland en ver daarbuiten.

Zeeuwse smaakexplosie

De gasten van het kleinschalige Court Hotel kunnen zich verheugen op een bijzonder culinair 6-gangenmenu in het aangesloten restaurant De Rechtbank, waarbij de vis rechtstreeks uit de de Noordzee en de Oosterschelde komt en het groen uit de zilte tuin van Edwin's restaurant De Kromme Watergang. Kortom, een Zeeuwse smaakexplosie is gegarandeerd. Natuurlijk met inachtneming van de huidige RIVM-richtlijnen. 

Michelinsterren en Chef van het Jaar

Al jaren presteert topchef Edwin Vinke op een ongekend hoog culinair niveau. Met superieure seizoensproducten uit de zee, gepresenteerd als bijzondere kunststukjes zorgt hij voor een uitzonderlijke zintuigelijke ervaring. Al sinds 2011 is hij dan ook in bezit van 2 Michelinsterren. Ook werd hij in hetzelfde jaar door Gault-Millau uitgeroepen tot ‘Chef van het Jaar’.

Restaurant De Rechtbank

Het pand waarin restaurant De Rechtbank is gevestigd is al eeuwen een begrip in Utrecht. Van Benedictijner klooster in 1054 tot gerechtsgebouw na de reformatie, de huidige Rechtbank ademt Utrechtse geschiedenis. Gasten van Court Hotel kunnen nu ontbijten, lunchen, borrelen én dineren in restaurant de Rechtbank.

Op de hoogte blijven van nieuws in de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief.

Artikel delen