De borrel is hét omzetmoment: deze snacks zijn nu populair

Van Geloven

De borrel is hét omzetmoment: deze snacks zijn nu populair

Het kan geen kwaad om jouw selectie aan snacks af en toe te beoordelen en te bekijken of er geen nieuwe alternatieven zijn, want met lekkere snacks op je menukaart scoor je altijd. Van Geloven deelt in dit artikel de populairste snacks voor elk moment. Zodat jij als horecaondernemer weet wat er zeker op jouw menukaart moet staan.  

Populaire borrelsnacks

Het borrelmoment wordt elk jaar populairder, want eten smaakt altijd beter als je het kan delen. De volgende snacks scoren goed tijdens het borrelmoment:

  • Bitterballen - Bij het borrelmoment horen bitterballen, o.a. met rund- of kalfsvlees, of zelfs zonder vlees. In ons assortiment zijn er wel veertien verschillende soorten bitterballen.  
  • Souflesse kaas mini’sBij een heerlijke borrel mag de Souflesse Kaas Mini’s niet ontbreken. Deze mini’s zijn gevuld met romig, zachte kaas. Houd je meer van variatie? Ze zijn er ook in vier verschillende smaken.   
  • Borrelmaatjes® - Kunnen je gasten niet kiezen? Ga dan voor de Borrelmaatjes®. Zes kleine snacks van Van Geloven’s grootste merken. Deze zijn ideaal om bij het populaire concept bierpairing aan te bieden.
  • Nacho Cheese bites - Nacho’s met kaas kent iedereen maar wil je nu echt scoren bij je klanten? Zet de Nacho Cheese bites op je kaart. Deze licht pikante kaassnack van Mora is geïnspireerd op de nacho’s met kaas maar dan nog lekkerder!
    Tip: Ook lekker als lunch of tussendoortje in wrap-vorm.

Op zoek naar de lekkerste snacks voor jouw horecazaak?

Je hebt heel wat keuze om je menukaart te verrijken met snacks. Benieuwd naar het gehele snackassortiment van Van Geloven of andere inspirerende recepten?

Ontdek het hier!

Een snelle lunch of snack voor tussendoor 

Kroketten

Kroketten zijn ideaal voor een snelle hap. Lekker op brood of in een salade is de garnaalkroket van De Bourgondiër. Door de smaak van de zilte zee tover je zo een heerlijk gerecht op het bord. Binnen Van Geloven zijn er bijna 50 verschillende kroketten. Voor ieder vind je wel wat wils. 

Hamburger 

Een klassieker die natuurlijk niet mag ontbreken op je menukaart zijn de hamburgers. Ze worden gretig besteld in iedere horecazaak en hiermee scoor je altijd bij je klanten. Probeer je te onderscheiden met deze 9 orginele hamburger recepten.  

Kipkorn® 

De Kipkorn® van Mora is een andere klassieker om je gasten te verrassen. Het malse kippenvlees in een krokant jasje is heerlijk om te verwerken in verschillende gerechten. Zet bijvoorbeeld de Kipkorn® salade Ceasar style of de Kipkorn® Taco op je menukaart.

Bekijk hier alle recepten!


Van Geloven_Advertorial_kroket
Artikel delen