advertorial

Dit is de ideale oplossing voor horecalocaties zonder friteuse

Van Geloven - Mora Oven & Airfryer Mini Mix - Header

Dit is de ideale oplossing voor horecalocaties zonder friteuse

Van Geloven introduceert een nieuwe toevoeging aan het Mora-assortiment: de Mora Oven & Airfryer Mini Mix. Deze mix bevat een gevarieerde selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes, perfect afgestemd op (de kleinere) horecalocaties zonder friteuse. 

De Mora Oven & Airfryer Mini Mix biedt een veelzijdige en smaakvolle snackoptie die ideaal is voor uiteenlopende gelegenheden. Alle hapjes in de mix kunnen gemakkelijk in zowel de oven als de airfryer bereid worden, wat zorgt voor gemak en uniformiteit in de bereidingstijd. Dit maakt de mix bijzonder geschikt voor horecalocaties zonder frituurmogelijkheden, zoals kleine bedrijfs- en zorglocaties, en is ook ideaal voor sportverenigingen die wel iets lekkers willen serveren maar liever geen frituurpan gebruiken. Met de Mora Oven & Airfryer Mini Mix haal je een smaakvolle en gevarieerde snack in huis die voor iedereen wat te bieden heeft.

Over Mora 

In 1960 ontwikkelde Marcel Mourmans, de oprichter van Mora, zijn eigen recepten voor snacks als kroketten en loempia’s, vanuit de slagerij van zijn vader. In 2006 werd Mora overgenomen door Van Geloven uit Tilburg. Van Geloven heeft onder meer frikandellen, kip-, bami- en nasisnacks, hamburgers, kaassoufflés en minisnacks in haar assortiment en Mora is sindsdien een van de vele merknamen van het bedrijf, evenals Kwekkeboom (frituur), Van Dobben en De Bourgondiër. De bekende slogan ‘Mmm... van Mora’ en Cora als icoon op tv staan symbool voor fun, lekker snacken én topkwaliteit. 

Artikel delen