De Librije*** lanceert Backstage: 'Gasten krijgen een kijkje achter de schermen'

De Librije Backstage

De Librije*** lanceert Backstage: 'Gasten krijgen een kijkje achter de schermen'

Een kijkje achter de schermen bij één van de beste restaurants van Nederland: het kan vanaf nu bij De Librije*** in Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer lanceren namelijk De Librije Backstage, waar gasten meegenomen worden naar plekken die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor het personeel. "Wij willen een beleving meegeven: een die niet alledaags is."

Bij De Librije Backstage is de gast in een private dining-setting heel even onderdeel van De Librije***. De chefs en services (bediening) nemen de gasten mee en geven een uniek inkijkje in de culinaire wereld. Een plek die normaal alleen toegankelijk is voor medewerkers. In De Librije Backstage worden de zintuigen geprikkeld, verhalen gedeeld en goede gerechten en wijnen geserveerd.

Het concept

Op de plek waar de voormalige kookschool Librije’s Atelier stond, is een nieuwe ruimte gecreëerd. Eén waarin beleving centraal staat. Een uniek kijkje achter de schermen. Gasten maken kennis met de verfijnde technieken van de chefs die de gerechten ter plekke bereiden. Het verhaal over de ambachtelijke producten en leveranciers wordt gedeeld en de gasten doen zelf mee bij het maken van een gerecht. Ondertussen is er tijd om bij te praten met elkaar.

'Gasten doen zelf mee bij het maken van een gerecht

“Wij zijn erg blij met dit nieuwste concept! We delen graag ons verhaal en willen onze gasten meenemen in onze wereld. Wij willen een beleving mee geven; één die niet alledaags is. Heel even zijn de gasten onderdeel van ons”, aldus Jonnie en Thérèse Boer over De Librije Backstage.

Exclusief

Al vanaf 6 personen kan een reservering worden gemaakt. Waarbij vanaf 8 personen exclusiviteit is met een maximum van 12 personen.

De Librije-Backstage-2 De Librije-Backstage-3
Artikel delen