Tags:
promotioneel
Tags:
promotioneel
Vraag naar Aziatisch streetfood stijgt: zo speel jij hierop in
De traditionele snacks blijven populair op de borrelkaart, maar experts verwachten in 2023 een sterke vraag naar vega(n) snacks en gezonde Aziatische borrelhapjes. Het heeft alles te maken met de trend naar minder vlees eten, duurzaamheid en bewustwording, maar ook met sharing.
Gemakkelijk bereiden
Speel in op deze trend en zet een aantal kwaliteitssnacks met een authentieke smaak op je borrelkaart, zoals de heerlijke streetfood-producten met Aziatische twist van Duca. Het assortiment is groot én heel gemakkelijk te bereiden. De streetfood is gegaard, diepgevroren en in no time op te warmen in magnetron, combisteamer, oven of airfryer.
'Je bereidt streetfood makkelijk en snel'
Inspiratie nodig? Kies deze gerechten
Deze Japanse streetfood-hapjes moet je in 2023 op je kaart hebben:
- Duca Yakitori
Duca Yakitori is een Japanse stijl kipsaté, gemaakt van mals kipdijfilet. Het product is op houtskool geroosterd, volledig gegaard en overgoten met een smaakvolle teriyakisaus, naar origineel Japans recept. - Duca Torpedo Prawns
Deze garnalen zijn zacht van binnen en hebben een heerlijk knapperig jasje van buiten. Je gasten zullen verrast zijn door de bijzonder luxe smaaksensatie! Perfect voor op de borrelplank of als tapasgerecht. - Duca Chicken Gyoza
Duca Chicken Gyoza is een hippe authentiek Japanse snack, bomvol smaak! De deegzakjes zijn gevuld met groenten en malse kip. Heel geschikt als voorgerecht en voor op een borrelplank. Bak ze voor het stomen kort aan en creëer een knapperige buitenkant. Serveer ze met sojasaus en verras je gasten met dit smakelijke hapje. - Duca Vegetarian Gyoza
Deze gyoza is de vegetarische variant. Dit traditionele Japanse deegzakje is gevuld met diverse knapperige groenten en is dus geschikt voor iedereen, ook voor niet-vegetariërs. Bak deze deegzakjes voor het stomen even kort krokant voor een extra lekkere bite. Vrij van vlees, vol van smaak! - Duca Karaage
Dit zijn sappige stukjes kipdijvlees in een typisch Japans gekruide brosse coating voor een smaakvolle bite.
V.l.n.r. Duca Torpedo Prawns en de Duca Gyoza
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen
