Doe deze online smaaktest en ontvang een gratis dressing of vinaigrette van Risso!

Doe deze online smaaktest en ontvang een gratis dressing of vinaigrette van Risso!

Risso, bekend van de frituuroliën, room, vinaigrettes en dressings voor in de keuken, introduceert een nieuwe tool waarop horecaprofessionals de perfecte dressings en vinaigrettes voor verschillende gerechten kunnen zoeken. Van salades tot broodjes en van hoofdgerechten tot desserts: met dressings en vinaigrettes maak je smaak. Doe de Risso Smaakmatcher en ontvang jouw match gratis!

Ontvang gratis je smaakmatch

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw menukaart? En wil je nog meer smaak toevoegen aan tal van gerechten? Dat kan heel gemakkelijk met de veelzijdige dressings en vinaigrettes van Risso. Doe de Risso Smaakmatcher en zie in een paar kliks welke dressing of vinaigrette jouw smaakmatch is. Het product dat uit de Smaakmatcher komt kun je gratis aanvragen!

Probeer de Risso Smaakmatcher hier uit!

Één smaak, oneindig veel gerechten

De vinaigrettes en dressings van Risso zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om een menu samen te stellen, wat zowel inspirerend is voor je gasten als efficiënt voor je keuken. Of je nu een frisse salade wilt bereiden, een focaccia wilt afmaken of lamsgehakt op z’n Marokkaans wilt serveren: De vinaigrette en dressings maken elk gerecht af en geven smaak. 

Dressings

De romige dressings van Risso hebben een volle smaak en consistentie waardoor zij goed aan de gerechten blijven hangen. De dressings zijn stabiel, ook na toevoegen van eigen ingrediënten. De smaak is fris en modern.

Risso dressing Honing-MosterdRisso dressing YoghurtRisso dressing 1000 IslandsRisso dressing BieslookRisso dressing OlijfolieRisso dressing CaesarRisso dressing Yoghurt-Paprika

Vinaigrettes

De vinaigrettes van Risso zijn op basis van koolzaadolie. Ze hebben een natuurlijke scheiding van de olie en azijnlaag en voegen textuur, smaak en glans toe aan gerechten. De 2-fasige vinaigrettes zijn fris, met een enorme smaakimpact, waardoor je minder hoeft te doseren en dus kosten bespaart.

Risso Mosterd-Honing vinaigretteRisso Balsamico vinaigretteRisso Limoen vinaigretteRisso Thai Soy vinaigrette

Bekijk hier de dressings en vinaigrettes

Artikel delen