Edwin Severijn en Joep Brekelmans gastchefs tijdens DDW22

DDW22
Tags: events

Edwin Severijn en Joep Brekelmans gastchefs tijdens DDW22

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven verzorgen twee gastchefs het diner in pop-up Playground Benz: chef-kok Edwin Severijn, voormalig eigenaar van restaurant Sot-L'y-Laisse, en chef-kok Joep Brekelmans en ontwerper Lianne van Genugten, bekend van hun gastronomische boerderij Vaderland.

Openingsfoto: Kazerne, Home of Design, door Ruud Balk

Twee gastchefs

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober kookt de oud-Utrechtse chef-kok Edwin Severijn zijn memorabele Dutch Design Diner. “Puur genieten is niet in woorden of beelden te vangen. Eat Drink Design revisited is het thema.” De overige avonden van de Dutch Design Week serveren gast-chef Joep Brekelmans en ontwerper Lianne van Genugten een avondvullend diner met groenten van eigen land, aangevuld met wild en producten van collega-boeren uit de periferie van Eindhoven. Met respect en aandacht voor wat de aarde vraagt en geeft, ontwikkelen zij een natuurinclusief bedrijf.

'Puur genieten is niet in woorden of beelden te vangen'

Home of Design Kazerne

Ontwerpers geven vorm aan ons (samen)leven: letterlijk alles om ons heen is ontworpen, in ons dagelijks leven en in de maatschappij. In Home of Design Kazerne vinden bezoekers 2.000 vierkante meter tentoonstellingsruimten – met daarin een hotel, ontmoetingsruimten, designshop, een bar/restaurant met Italiaanse touch en een fine dining restaurant met gastchefs. Hier komen de werelden van wijn, dine, design, kunst en technologie gastvrij samen. Elk half jaar is er een nieuwe tentoonstelling, wekelijks is er een gastspreker in het innovatiecafé en regelmatig zijn er workshops, designtalks, matches en rondleidingen.

De onderstaande beelden zijn gemaakt door Annemoon Geurts (links) en Nina van Bart (rechts)

DDW22 DDW22
Artikel delen