advertorial

Efficiënt werken én inspelen op trends met Loaded Toppings

Italian Loaded Fries
Tags: snacks

Efficiënt werken én inspelen op trends met Loaded Toppings

Het terrasseizoen is in aantocht en ondernemers mogen zich weer voorbereiden op een gezellige drukte. Efficiënt te werk gaan is hierbij essentieel en om hier een handje bij te helpen introduceert Verstegen Loaded Toppings. De toppings zijn kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten waarmee de lekkerste loaded gerechten zijn te creëren, zónder uitgebreide mise-en-place.

 

De Loaded Toppings zijn gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en Verstegen kruiden en specerijen. De toppings bevatten geen toegevoegde suikers. Met de Loaded Toppings creëer je loaded gerechten in een handomdraai. En dat allemaal zonder uitgebreide mise-en-place.

Loaded Topping Italian

In Loaded Topping Italian proeft de gast de mediterraanse zon. Deze maaltijdcomponent is dan ook op de Italiaanse keuken geïnspireerd. De topping is kant-en-klaar en ideaal om eenvoudig loaded gerechten te creëren binnen de keuken die zich kenmerkt door pure, simpele ingrediënten. Loaded Topping Italian is rijkgevuld met ingrediënten die je vaak tegenkomt in de Italiaanse keuken. Denk aan grove stukken groenten zoals tomaat, wortel, ui, aangevuld met plantaardige rulstukjes en Italiaanse kruiden.

Loaded Topping_Italian Ravioli Loaded Toppings_Italian Bagel

Italian Ravioli (links) en Italian Bagel (rechts)

Loaded is de trend

Loaded fries, een patatje met een upgrade, en andere loaded gerechten zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. De hype is een trend geworden. Voor ondernemers zijn deze gerechten een mooie kans om meer marge te pakken. En zeker in een tijd van personeelstekort bieden de Toppings van Verstegen uitkomst. 

De Loaded Topping Italian bijvoorbeeld, is breed inzetbaar. Binnen no-time creëer je gerechten zoals loaded fries, ravioli, pasta’s, bagels, bruschetta, flammkuchen, hamburgers of lasagna. Met extra toevoeging van bijvoorbeeld basilicum, pijnboompitten, rucola of Parmezaanse kaas geef je de gerechten een eigen signatuur.

Meer over Loaded Toppings

Loaded Toppings
Artikel delen